پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
الگو:آشپزی ژاپنی
الگو
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Navbox |bodyclass=hlist | name = آشپزی ژاپنی | title = [[آشپزی ژاپنی]] | above = | basestyle = background:#ffee77; | evenstyle = background:#ffee99; | oddstyle = background:#ffff88; | state = {{{state<includeonly>|autocollapse</includeonly>}}} | group1 = غذاهای دریایی | list1 = * * * {{Navbox |bodyclass=hlist|child | groupstyle = background:#ffffaa; width: 1em; | oddstyle = background:#ffffaa; | evenstyle = background:#ffffaa; | group1 = [[سوشی]] | group1style = background:#ffffaa; | list1 = * * *[[ایناریزوشی]] *[[تاره]] *[[چیراشیزوشی]] *[[سوشی]] *[[فوتو ماکی ماتسوری زوشی]] *[[کایتن سوشی]] *[[گاری (ترشی)|گاری]] *[[نوریماکی]] *[[هانگیری]] *[[واسابی]] | group2 = [[ساشیمی]] | list2 = * * * [[بوری]] *[[چوتورو]] *[[سابا (ماهی)|سابا]] *[[ساردین]] *[[ساشیمی]] *[[ساکه (ماهی)|ساکه]] *[[سانما]] *[[سوزوکی (ماهی)|سوزوکی]] *[[شانکماهیان]] *[[کارهی]] *[[کانپاچی]] | group3 = انواع غذاهای دریایی | group3style = background:#ffffaa; | list3 = *[[جگر پلیدماهی|آنکیمو]] *[[ابیفرای]] *[[اوناگی]] *[[تاکویاکی]] *[[تمپورا (غذا)|تمپورا]] }} | group2 = غذاهای برنجی | list2 = * * *[[اوچازوکه]] *[[اونیگیری]] *[[اوهاگی]] *[[اویاکودون]] *[[تاکیکومی گوهان]] *[[تاماگوکاکه گوهان]] *[[چاهان (غذا)|چاهان]] *[[دونبوری]] *[[زوسویی]] *[[ساکورا موچی]] *[[سکیهان]] *[[سوشی]] *[[کاتسودون]] *[[کامامیشی]] *[[گوهان]] *[[گیودون]] | group3 = [[نودل]]، [[سوپ|سوپها]] و [[نابهمونو|نابهمونوها]] | list3 = * *[[اودون]] *[[رامن]] *[[سوبا]] *[[سومن]] *[[کیتسونهاودون]] *[[میسوشیرو]] *[[نابهمونو]] *[[یاکیسوبا]] | group4 = غذاهای گوشتی و غذاهای گیاهی | list4 = * [[اودون]] * [[شابو شابو]] *[[تونکاتسو]] *[[کاراآگه]] *[[سوکییاکی]] *[[اوکونومییاکی]] *[[نیکوجاگا]] *[[تمپورا (غذا)|تمپورا]] *[[یاکینیکو]] *[[یاکیتوری]] *[[کوروکه]] * [[کینپیرا]] | group5 = [[چاشنی|چاشنیها]] | list5 = *[[پونزو]] *[[تاره]] *[[داشی]] *[[رایو]] *[[سس سویا]] *[[سو (سرکه)|سُو]] *[[فوریکاکه]] *[[کاراشی]] *[[کونبو]] *[[منتسویو]] *[[میرین (چاشنی)|میرین]] *[[میسو]] *[[واسابی]] | group6 = عناصر، مواد و فرآوردههای غذایی | list6 = *آئوموری *[[آبوراآگه]] *[[آزوکی]] *[[انوکیتاکه]] *[[اومه]] *[[برنج ژاپنی]] *[[توفو]] *[[دایکون]] *[[رنکن]] *[[سوریمی]] *[[شیتاکه]] *[[شیسو]] *[[کوننیاکو]] *[[ماتسوتاکه]] *[[میتسوبا]] *[[ناتو (غذا)|ناتو]] *[[نگی]] *[[نوری (جلبک)|نوری]] *[[هیجیکی]] *[[واکامه]] *[[یوزو]] | group7 = شور و ترشیجات | list7 = *[[اومهبوشی]] *[[بنیشوگا]] *[[تاکوآن]] *[[تسوکهمونو]] *[[گاری (ترشی)|گاری]] | group8 = تنقلات، شیرینیها و نانها | list8 = * [[آن (خمیر لوبیا)|آن]] *[[آنپان]] *[[اوهاگی]] *[[بیکا]] *[[چیماکی]] *[[ساکورا موچی]] *[[سنبی]] *[[کاشیواموچی]] *[[کاکی نو تانه]] *[[موچی]] *[[واگاشی]] | group9 = نوشیدنیها | list9 = *[[چای سبز]] *[[ساکی]] *[[موگیچا]] | group10 = متفرقه | list10 = *[[اوسهچی]] *[[بنتو]] *[[تپپانیاکی]] *[[کایسکی]] *[[ناناکوسا]] | group11 = غذاهای به سبک خارجی | list11 = * {{Navbox |bodyclass=hlist|child | groupstyle = background:#ffffaa; | evenstyle = background:#ffffaa; | oddstyle = background:#ffffaa; | group1 =[[یوشوکو|سبک غربی]] | list1 = * * *[[امرایس]] *[[پائلیا]] *[[کارهرایس]] *[[هایاشیرایس]] *[[یوشوکو]] | group2 = سبک آسیای شرقی | group2style = background:#ffffaa; | list2 = * * *[[چاهان (غذا)|چاهان]] *[[چوکادون]] *[[جیائوزی|گیوزا]] *[[نودل چینی]] }} | below = * [[:رده:آشپزی ژاپنی|رده]] }}<noinclude> [[رده:الگو:آشپزی ژاپنی]] <!--Interwikis--> </noinclude>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا