پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
ترشی تخممرغ
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== فرایند ساخت == برای تهیه ترشی تخم مرغ از آب نمک، ابتدا تخممرغهای زیاد جوشاندهشده را میکوبند، به طوری که پوسته آنها بدون پاره شدن شکسته میشود و در یک [[لیوان]] بزرگ و قابل آببندی قرار میگیرد. سپس محلول قوی و آب جوشانده آب و نمک، بسته به دستورالعمل نیز به چاشنی افزوده میشود برای مثال: [[زیره|دانههای]] [[برگ بو|خاردار]]، [[فلفل سیاه|فلفل دلمهای]]، [[فلفل فرنگی|آلو]]، [[ارس (سرده)|انواع توتها]]، [[برگ بو|برگهای خلیج]]، [[میخک صدپر|میخک]]، [[پیاز]] و پوست پیاز، روی تخمها بصورت داغ ریخته میشود تا کاملاً پوشانده شود. محلول باید آنقدر نمکدار باشد که تخممرغها شناور شوند (تقریباً ۶۰ گرم نمک در هر لیتر آب). پیش از صرف ترشی تخممرغ باید یک روز تا یک هفته پیش از مصرف از آب نمک خارج شود. پوستههای پیاز و دیگر مواد تشکیل دهنده رنگ [[قهوه]]ای را روی تخممرغها در امتداد نقاط شکسته پوسته تخممرغ شکل میدهند. ترشی تخممرغ معمولاً به عنوان میانوعده به صورت زیر خورده میشوند: تخم مرغ را پوست کنده و به طول نصف برش میدهند، زرده را بیرون میآورند، مقداری [[روغن]]، [[سرکه]] و [[فلفل]] به فضای خالیشدهٔ زرده اضافه میشود و زرده دوباره بر روی آن قرار میگیرد، کمی [[خردل (چاشنی)|خردل]] اضافه میشود و نصف تخم مرغ را میخورند.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا