پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
دوبل اسپرسو (Double Espresso)
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== نحوه تهیه اسپرسو == [[پرونده:Linea_doubleespresso.jpg|پیوند=https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Linea_doubleespresso.jpg|جایگزین=دبل اسپرسو|بندانگشتی|262x262پیکسل|دو شات اسپرسو در حال عصاره گیری با اسپرسو صنعتی]] برای درست کردن دوبل اسپرسو، حدود 14 تا 18 گرم قهوه آسیابشده استفاده میشود (تقریباً دو برابر مقدار اسپرسوی معمولی). آب داغ با فشار زیاد (حدود 9 بار) از این مقدار قهوه عبور میکند و در حدود 60 میلیلیتر اسپرسو به دست میآید. زمان استخراج، مشابه اسپرسوی معمولی، حدود 25 تا 30 ثانیه است. {{Infobox nutritional value|name=قهوه، دم کرده، اسپرسو، تهیه شده در رستوران|kJ=8.4|carbs=0.|fat=0.2|protein=0.1|magnesium_mg=80|riboflavin_mg=0.2|niacin_mg=5.2|water=97.8 g|opt1n=Theobromine|opt1v=0 mg|opt2n=Caffeine|opt2v=212 mg|note=[https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/171891/nutrients Link to Full USDA Nutrient Report]}}
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا