پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شراب آرژانتینی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== ویژگی == وسعت کشت [[انگور]] در [[آرژانتین]] در سال ۲۰۱۶، ۵۳۸٬۰۷۱ [[هکتار]] محاسبه شدهاست و تولید شراب در سال ۲۰۰۳، ۱٬۳۰۰٬۰۰۰ کیلو لیتر بود، حجم صادرات ۱۸۰٬۰۰۰ کیلو لیتر بود و ارزش صادرات ۱۹۹ میلیون دلار بود. آرژانتین از جنبه تولید [[انگور]]، در سال ۲۰۱۳ ششمین کشور بزرگ جهان شناخته شد و از جنبه تولید [[شراب]]، پنجم در جهان بود. [[پرونده:Cafayatemountains.jpg|بندانگشتی|317x317پیکسل|یک تاکستان در آرژانتین]] با توجه به ارتفاع زیاد و [[رطوبت]] پایین مناطق تولیدکننده [[اصلی]] شراب، [[تاکستان]]های آرژانتین به ندرت با م[[شکلات]] [[حشره|حشرات]]، [[قارچ]]ها، [[کپک]]ها و دیگر بیماریهای انگور که بر روی تاکستانهای کشورهای دیگر تأثیر میگذارد، روبرو هستند. این ویژگی جغرافیایی اجازه میدهد تا کشت با کمترین یا هیچ گونه [[آفتکش|آفت کش]]ها انجام شود. محصولات ارگانیک از محافظت انگوره با آفت کشهای کم یا بدون آن و دیگر آلودگیهای احتمالی، شهرت شایستهای به شراب آرژانتینی در خارج از کشور دادهاست. بسیاری از محصولات با روشهای هوشمندانه آبیاری میشود؛ مانند: کانالهای سنتی (کانالهای آبیاری ناشی از ذوب یخ خالص)، از طریق سدها یا استفاده از [[آبیاری قطرهای|آبیاری قطره ای]]. در واقع، بسیاری از تولید شراب در منطقه آند آرژانتین است که برتری خود را از طبیعت برای آبیاری با آب تازه که اغلب این منشأ از یخبندان است، بدست آوردهاست. این وضعیت سبب میشود که انگور مواد مغذی خود را در خود متمرکز کند.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا