پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شربت (نوشیدنی)
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== انواع شربت == شربت ایرانی از مخلوط کردن آب، شکر و طعم دهنده ساخته میشود. طعمدهندهها طیف گوناگونی از میوهها و آب میوهها را تشکیل میدهند. علاوه بر [[میوه]]ها و آب میوهها، [[گیاه]]ان و [[گل]]ها را نیز با جوشاندن همراه با شیرینکننده به شربت تبدیل میکنند. گاهی نیز به شربت تخم گیاهان افزوده میشود، مانند شربت [[خاکشیر]] و شربت تخم شربتی که در مراسم مذهبی سرو میشود.<ref>{{یادکرد |فصل=شربت تخم شربتی |کتاب=هنر آشپزی |نویسنده = رزا منتظمی |ناشر =انتشارات کتاب ایران |شهر=تهران |صفحه=۷۹۴ |سال=۱۳۷۰ }}</ref> برخی از این شربتها خواص [[دارو]]یی نیز دارند و در کتب طب قدیم ذکری از آنها رفتهاست. مانند شربت گلاب، شربت [[بیدمشک]]، شربت بهارنارنج، شربت سکنجبین، شربت کاسنی، شربت زعفران، شربت [[بنفشه]]، شربت هفت بادام، شربت عرق [[نعناع]]، شربت کوکنار، شربت [[نیلوفر]]، شربت [[لیمو]]ی سفرجلی، شربت گل مکرر، شربت [[گل گاوزبان]]، شربت [[خشخاش]].<ref name=kfgjfdhg/> [[پرونده:Syrup-45.jpg|جایگزین=انواع شربت سنتی ایرانی|بندانگشتی|انواع [https://aabgin.com/blog/iranian-homemade-syrups/ شربت] ایرانی]] امروزه در کارخانجات صنعتی، شربتها از کنستانتره تازه میوهجات تهیه شده و پس از [[پاستوریزه]] شدن، در ظروف [[شیشه]]ای و [[پلاستیک]]ی به فروش میرسند.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا