پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شنیتسل
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== طرز تهیه == [[پرونده:Kotlet.jpg|بندانگشتی|شنیتسل و سالاد]] برای تهیه شنیتسل، [[گوشت]] کوبیدهشده بدون [[استخوان]] را با [[آرد سوخاری]] پوشانده و سپس سرخ میکنند. === آمریکای جنوبی === این غذا در [[آرژانتین]]، [[بولیوی]]، [[پاراگوئه]]، [[پرو]]، [[مکزیک]] و [[ونزوئلا]] با نام میلانیسا شناخته میشود. === ایران === این غذا در ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و احتمال میرود برای اولین بار در [[جنگ جهانی دوم|جنگجهانی دوم]] به ایرانیان معرفی شدهاست. شنیتسل عرضه شده در ایران اندازهای نسبتاً کوچکتر نسبت به نمونههای دیگر کشورها دارد و معمولاً به همراه [[لیموترش|لیمو ترش]] سرو میشود. در ایران نمونهای دیگر از شنیتسل نیز بسیار محبوب است که [[کتلت]] نامیده شده و نمونههای بسیاری در شهرهای مختلف ایران دارد.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا