پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
قهوه باراکو
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== تاریخچه == قهوه باراکو در دهه ۱۷۴۰ توسط راهبان اسپانیایی به [[فیلیپین]] معرفی شد. در اصل در مناطق پست کوهپایهای لیپا، باتانگاس کاشته میشد. از آنجا به سایر مناطق استان گسترش یافت و باتانگاس برای قهوهاش در محلی شناخته شد. باراکو همچنین بهطور تاریخی از دهه ۱۸۶۰ به بعد به [[سان فرانسیسکو|سانفرانسیسکو]] در [[ایالات متحده آمریکا|ایالات متحده]] و به بخشهایی از اروپا صادر میشد و قیمت آن پنج برابر قیمت سایر دانههای قهوه آسیایی بود. در سال ۱۸۷۶، کشت باراکو به استان همسایه [[کاویته|کاویت]] گسترش یافت.<ref name="philcoff">{{Cite web|title=Our Coffee Heriage: Coffee's Rich History in the Philippines|url=http://philcoffeeboard.com/philippine-coffee/|website=Philippine Coffee|publisher=Philippine Coffee Board|accessdate=December 20, 2018}}</ref> فیلیپین به یکی از چهار تولیدکننده برتر قهوه در جهان در ۱۸۸۰ تبدیل شد، زیرا آفت زنگ قهوه مزارع را در سراسر جهان ویران کرد. با این حال، در سال ۱۸۸۹، صنعت [[تولید قهوه در فیلیپین]] نیز پس از گسترش زنگ قهوه از بین رفت. این امر باعث شد که بیشتر کشاورزان به سمت محصولات دیگر روی بیاورند. اما در آخر فقط چند نهال باراکو زنده مانند که اکثر آنها در شهر کاویت بودند. در اواسط قرن بیستم، تقاضای قهوه بار دیگر افزایش یافت، اما باراکو به دلیل دشواری کشت آن در مقایسه با انواع دیگر قهوه، بازگشتی نداشت. در عوض جهش جدید در تولید قهوه بر [[رقم (کشاورزی)|ارقام]] مقاوم در برابر آفت زنگ قهوه وارد شده از ایالات متحده متمرکز شدند.<ref name="philcoff"/><ref>{{Citation|last=Gutierrez|title=Save the Barako Coffee|url=http://english.ohmynews.com/articleview/article_view.asp?menu=c10400&no=302160&rel_no=1|access-date=January 25, 2007|publisher=[[OhmyNews]]|archive-date=۴ مارس ۲۰۰۷|archive-url=https://web.archive.org/web/20070304130929/http://english.ohmynews.com/articleview/article_view.asp?menu=c10400&no=302160&rel_no=1|url-status=dead}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا