پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
موته کن هوسیلو
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== آمادهسازی == [[پرونده:Mote con huesillos en venta.JPG|پیوند=[[پرونده:Mote con huesillos en venta.JPG]]|بندانگشتی|180x180پیکسل|<span class="cx-segment" data-segmentid="۵۳">فروش موته کن هوسیلو در بازار محلی کشاورزان.</span>]] هوسیلوها یا هلو خشک شده ابتدا شسته شده و شب قبل از آمادهسازی به منظور آبدار شدن مجدد خیسانده میشوند. سپس به مدت سی دقیقه یا بیشتر در یک مخلوط [[شکر]] و آب در صورت تمایل به همراه مقداری چوب [[دارچین]] طبیعی پخته میشوند. به منظور آنکه نوشیدنی رنگ عسلی پیدا کند، [[قند]] را درر یک ظرف سس، حرارت میدهند تا [[کارامل]] شود و به رنگ یک [[پرتقال]] رسیده درآید و به مخلوط شربت اضافه میشود، البته این روش همیشه استفاده نمیشود. در حالی که هوسیلو در حال پختن است، موته یا گندم پخته شده در آب پخته میشود. هنگامی که موته یا گندم پخته شد آب آنها گرفته شده و به هوسیلوهای شیرین اضافه میشود و در نهایت نوشیدنی را در جایی قرار میدهند تا سرد شود. این ترکیب در یک لیوان بلند با یک [[قاشق دسرخوری|قاشق دسر]] سرو میشود.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا