پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
نوشیدنی الکلی تقطیری
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== نامگذاری == اصطلاح «روح» (مفرد و بدون عبارت اضافی «نوشیدنی» استفاده میشود) به مشروبی گفته میشود که نباید حاوی شکر اضافه شده باشد<ref>{{Cite web|date=2019-01-15|title=Alcohol and Blood Sugar|url=https://www.diabetes.co.uk/alcohol-and-blood-sugar.html|accessdate=2022-06-27|website=Diabetes.co.uk|language=en-GB}}</ref> و معمولاً ۳۵–۴۰٪ [[میزان الکل|الکل حجمی]] (ABV) است.<ref>{{Cite web|title=Are spirits more dangerous than other alcoholic drinks?|url=https://www.drinkaware.co.uk/facts/alcoholic-drinks-and-units/are-spirits-more-dangerous-than-other-alcoholic-drinks#thestrengthofspirits|archiveurl=https://web.archive.org/web/20220627025156/https://www.drinkaware.co.uk/facts/alcoholic-drinks-and-units/are-spirits-more-dangerous-than-other-alcoholic-drinks#thestrengthofspirits|archivedate=2022-06-26|accessdate=2022-06-26|website=Drinkaware}}</ref> به عنوان مثال، براندی میوه، به عنوان روح میوه نیز شناخته میشود. مشروب [[بطری]] شده با شکر اضافه شده و طعم دهندههای اضافه شده مانند [[گران مارنیه|Grand Marnier]] , Frangelico و [[اشناپس|schnapps]] [[ایالات متحده آمریکا|آمریکایی]]، به جای آن به عنوان [[لیکور]] شناخته میشوند. مشروب بهطور کلی دارای غلظت الکل بالاتر از ۳۰٪ است. [[آبجو]] و [[شراب]]، که تقطیر نشدهاند، به حداکثر محتوای الکل حدود 20% ABV محدود میشوند، زیرا اکثر [[مخمر]]ها نمیتوانند زمانی که غلظت الکل بالاتر از این سطح است متابولیزه شوند. در نتیجه، [[تخمیر]] در آن نقطه متوقف میشود.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا