پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
هلس
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== مشخصات طعم == آبجوهای هلس معمولاً قوی، با شیرینی ملایم، رنگ روشن، و تلخی کم هستند. این نوع آبجو به دلیل فیلترشدن قبل از فرایند بطریشدن، شفاف هستند،<ref name="legalimage">{{cite web |last1=Jositz |first1=Heinrich |date=n.d. |title=Kleine feine Bierkunde |url=https://davidgiacomo.com/kleine-feine-bierkunde/ |access-date=2022-08-31 |website=davidgiacomo.com}}</ref> اگرچه برخی از رستورانها و آبجوسازیها نمونهٔ بدون فیلتر را نیز ارائه میدهند.<ref>{{cite news |author=<!--Staff writer(s); no by-line.--> |title=Helles & Dunkles: Die besten Berliner Bier-Brauereien, Brauhäuser & Biergärten |url=http://www.morgenpost.de/berlin-aktuell/article108440009/Die-besten-Berliner-Bier-Brauereien-Brauhaeuser-Biergaerten.html |newspaper=[[Berliner Morgenpost]] |date=2012-08-01 |access-date=2015-10-22 }}</ref><ref>[http://www.schanzenbraeu.de/biere.html Schanzenbräu Hell]</ref> هلس به سبک مونیخ نوعی آبجوی زرد است که با استفاده از [[آبجوسازی|تخمیر خنک]] با [[لاگر (نوشیدنی)|مخمری]] مانند ''Saccharomyces pastorianus''، رازک تلخ مانند هالرتاو و وزن مخصوص [[اصلی]] (قبل از تخمیر) بین ۱٫۰۴۴ و ۱٫۰۵۳ (۱۱ تا ۱۳ درجه پلاتو) فرآوری میشود. و بین ۴٫۵ تا ۶ درصد [[درصد الکل|الکل]] دارد. هلس نسبت به آبجوهای [[پیلزنر|پیلسنر]] آلمانی طعم هاپ کمتری دارد.<ref name=legalimage />
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا