پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پوره سیبزمینی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== مواد اولیه == [[پرونده:Mash Potatoes.jpg|بندانگشتی|پوره سیب زمینی با کره و پیازچه]] استفاده از نوع «آردی» سیبزمینی معمولاً پیشنهاد میشود، هر چند سیبزمینیهای «مومی» نیز برای بافت متفاوتش استفاده میگردند. [[کره (لبنیات)|کره]]، [[روغن گیاهی]]، [[شیر (خوراکی)|شیر]] یا [[خامه]] نیز برای بهتر کردن [[مزه]] و بافت اضافه شده و به سیبزمینیها نیز [[نمک]]، [[فلفل سیاه]] یا هر [[ادویه]] مورد علاقه زده میشود.<ref>[http://technicalfault.net/2009/07/27/recipe-veggie-sausages-and-super-mash/ Recipe for mashed potato]</ref> چاشنیهای معمول که در این [[خوراک|غذا]] استفاده میشوند عبارتاند از: [[سیر]]، [[پنیر]]، [[بیکن|تکههای بیکن]]، [[خامه ترش]]، [[پیاز]]، [[خردل (چاشنی)|خردل]]، [[ادویه|ادویه]]<nowiki/>هایی چون [[جوز]]، [[گیاه|گیاهان]] خرد شدهای چون [[جعفری (گیاه)|جعفری]] و [[رومارن]]، [[شلغم]] سفید و [[واسابی]].
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا