پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
کرپ
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== طرز تهیه == کرپ با ریختن [[خمیرابه]] رقیق بر روی یک ماهیتابهٔ داغ که معمولاً با [[کره (لبنیات)|کره]] چرب شده است، درست میشود.<ref>{{cite web|last=Pellegrinelli|first=Carroll|title=Desserts / Baking-Basic Crepe Recipe|url=http://baking.about.com/od/pancakes/r/basiccrepe.htm|publisher=About.com|accessdate=17 May 2012|archive-date=۲۲ مارس ۲۰۱۲|archive-url=https://web.archive.org/web/20120322092944/http://baking.about.com/od/pancakes/r/basiccrepe.htm|url-status=dead}}</ref> کرپ شیرین معمولاً با [[آرد]] [[گندم]] پخته میشود در حالی که برای داشتن کرپی خوشطعمتر، از آرد [[گندم سیاه]] استفاده میشود. اگر کرپ برای [[ناهار]] یا [[شام]] سرو شود، معمولاً از مخلفاتی چون [[پنیر]]، [[تخم مرغ]]، [[قارچ چتری|قارچ]] [[کنگر فرنگی]]، [[ژامبون]] و دیگر مشتقات گوشتی دیگر استفاده میگردد. این [[مخلفات]] را عموماً در وسط کرپ میریزند و گوشههایش را به داخل تا میکنند. کرپ شیرین میتواند به عنوان [[صبحانه]] یا [[دسر]] خورده شود. در این صورت بر روی آن ممکن است هر مادهٔ شیرینی از جمله [[نوتلا]]، [[مربا]]، [[خاک قند]]، [[شیره درخت افرا]]، [[لیموترش|عصارهٔ لیمو]]، [[خامه زده شده]] یا تکههای [[میوه]] بر روی آن ریخت.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا