پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پانچ (نوشیدنی)
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
=== کشور کره === هواچه واژه ای برای پانچهای سنتی کره ای است. ''Sujeonggwa'' یک مشت سنتی در کره است که از [[خرمالو]] خشک، [[دارچین]] و [[زنجبیل]] تهیه میشود. [[پرونده:PONCHE.jpg|بندانگشتی|240x240پیکسل|یک ظرف پانچ در مکزیک]] ''Ponche'' در فصل تعطیلات کریسمس سرو میشود. گرم سرو میشود. برخی از مواد مورد استفاده برای تهیه ''پانچ'' بیشتر فصلی و حتی عجیب و غریب هستند. ''بیش از حد بیش از حد''، که توسط [[آزتکها]] به عنوان Texocotli (میوه هسته) شناخته میشود، بیشتر مورد نیاز است.{{مدرک|date=June 2020}} ''Tejocotes'' میوه [[زالزالک (سرده)|درخت]] ''تاغ'' [[زالزالک (سرده)|است]] و به [[سیب (سرده)|سیب خرچنگ]] شباهت دارد. آنها دارای طعم ترش شیرین و رنگ زرد نارنجی تا طلایی هستند. مواد تشکیل دهنده دیگر در ''ponche'' هستند [[آلو بخارا|آلو]]، [[گلابی]]، خشک [[ختمی (سرده)|هر نوع گیان یا بوته یا درخت از]] جنس بامیه از خانواده پنیر کیان، [[بادیان ختایی|بادیان رومی]]، و [[نیشکر]] قطعات.<ref>{{Cite web|url=https://mymissiontastesofsf.wordpress.com/2014/12/16/las-posadas-contraband-fruit-and-warm-mexican-christmas-punch-wrecipe/|title=MEXICAN FOODWAYS: Las Posadas, contraband fruit and warm CHRISTMAS PUNCH|date=December 16, 2014|website=My Mission: Tastes of SF|first=Andrea|last=Lawson Gray|accessdate=June 11, 2020}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا