پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
نوشیدنی الکلی تقطیری
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== اشتعال پذیری == [[پرونده:Flaming_cocktails.jpg|چپ|بندانگشتی| این کوکتلهای شعلهور نشان میدهد که برخی از مشروبات الکلی به راحتی آتش میگیرند و میسوزند.]] مشروب حاوی ۴۰٪ [[میزان الکل|ABV]] (80 [[خلوص الکل|ضد ایالات متحده]]) اگر تا حدود {{Convert|26|°C}} گرم شود آتش میگیرد. و اگر منبع احتراق به آن اعمال شود. این دما را [[نقطه اشتعال]] آن مینامند.<ref name="flash point">{{Cite web|title=Flash Point and Fire Point|url=http://www.nttworldwide.com/tech2212.htm|archiveurl=https://web.archive.org/web/20101214222420/http://www.nttworldwide.com/tech2212.htm|archivedate=December 14, 2010|accessdate=March 6, 2011}}</ref> نقطه اشتعال [[اتانول|الکل خالص]] {{Convert|16.6|°C}} است، کمتر از دمای متوسط اتاق.<ref>{{Cite web|title=Material Safety Data Sheet, Section 5|url=http://fscimage.fishersci.com/msds/89308.htm|accessdate=March 7, 2011}}</ref> اشتعال پذیری مشروب در روش پخت و پز flambé اعمال میشود. نقاط اشتعال غلظت الکل از 10% ABV تا 96% ABV عبارتند از:<ref>{{Cite web|title=Flash points of ethanol-based water solutions|url=http://www.engineeringtoolbox.com/ethanol-water-d_989.html|accessdate=June 23, 2011}}</ref> * 10% - {{Convert|۴۹|°C}} - محلول آب مبتنی بر [[اتانول]] * ۱۲٫۵٪ - حدود {{Convert|52|°C}} - [[شراب]]<ref name="Wolke">{{Cite news|last=Robert L. Wolke|date=5 July 2006|title=Combustible Combination|work=Washington Post|url=https://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/07/04/AR2006070400283.html|accessdate=27 January 2011}}</ref> * 15% - {{Convert|۴۲|°C}} – [[ساکی|ساکه]]، میجیو، چئونگجو * 20% - {{Convert|۳۶|°C}} - [[شوچو|shōchū]]، [[شراب تقویتشده|شراب غنی شده]] * 30% - {{Convert|۲۹|°C}} - shōchū قوی * 40% - {{Convert|۲۶|°C}} – [[ودکا|ودکای]] معمولی، [[ویسکی]] یا [[برندی|براندی]] * 50% - {{Convert|۲۴|°C}} - بایجیو معمولی، ویسکی قوی، بطری شده در ویسکی باند، آبسینت معمولی [[ابسنت|بلانچ]] * 60% - {{Convert|۲۲|°C}} - بایجیو قوی، سیکودیای معمولی (به نام مزوراکی یا راکی میانی)، ویسکی ضد بشکه، آبسنت معمولی [[ابسنت|ورت]] * 70% - {{Convert|۲۱|°C}} – اسلیوویتز * 80% - {{Convert|۲۰|°C}} - [[ابسنت|آبسنت قوی]] * ۹۰٪ یا بیشتر - {{Convert|17|°C}} - [[عرق دوآتشه|روح غلات خنثی]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا