پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
قهوه باراکو
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== شرح دانه == [[پرونده:Liberica_coffee_beans,_roasted.jpg|چپ|بندانگشتی| دانه باراکو از میندورو، فیلیپین]] شکل دانه لوبیا باراکو از خانواده ''لیبریکا'' در میان گونههای تجاری دیگر (''[[قهوه عربیکا|عربیکا]]''، ''[[قهوه کانفورا|روبوستا]]'' و ''[[قهوه لیبریکا|اکسلسا]]'') منحصر به فرد است، و حالتی به شکل نامتقارن دارد، با یک طرف کوتاهتر از طرف دیگر، همانند «قلاب» مشخصه در نوک. شیار مرکزی نیز در مقایسه با سایر دانههای قهوه دندانهدارتر است. درختان باراکو بسیار بلند هستند و به ارتفاع {{Convert|20|m|ft|abbr=on}} میرسند. بیشتر اوقات کشاورزان با استفاده از نردبان مجبور به برداشت میشوند. در آخر اندازه گیلاس، دانهها و برگهای باراکو نیز از بزرگترین انواع قهوه هستند.<ref name="pdg">{{Cite web|title=Kapeng Barako: Can This Filipino Coffee Varietal Be Third Wave?|url=https://www.perfectdailygrind.com/2017/01/kapeng-barako-can-filipino-coffee-varietal-third-wave/|website=Perfect Daily Grind|date=January 25, 2017|accessdate=December 20, 2018|archive-date=۳۰ دسامبر ۲۰۱۹|archive-url=https://web.archive.org/web/20191230073016/https://www.perfectdailygrind.com/2017/01/kapeng-barako-can-filipino-coffee-varietal-third-wave/|url-status=dead}}</ref> گفته میشود طعم آن نسبت به [[قهوه کانفورا|روبوستا]] برتر است و بیشتر قهوه خورهای [[فیلیپینیها|فیلیپینی]] ''باراکو'' را به [[قهوه عربیکا|عربیکا]] ترجیح میدهند. ترکیبات ''عربیکا'' – ''واراکو'' و ''اکسلسا'' – ''واراکو'' محبوب هستند و فنجانی با طیف طعم وسیعتر ایجاد میکنند. طعمی متمایز و رایحهای قوی دارد که یادآور [[بادیان رومی|بادیان کوهی]] است.<ref name="slowfood"/><ref name="pdg"/>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا