پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
میکسر نوشیدنی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
====== میکسرها و نوشابه های گازدار ====== [[کربناته شدن|کربناته کردن]] طعمی جشن به نوشیدنی ها می بخشد. همچنین به دلیل افزایش فشار در معده، جذب الکل را در جریان خون افزایش می دهد و به طور بالقوه منجر به [[مستی|مسمومیت]] سریعتر می شود. <ref>{{Cite journal|last=Roberts|first=C|date=16 May 2007|title=Alcohol concentration and carbonation of drinks: the effect on blood alcohol levels.|journal=Journal of Forensic and Legal Medicine|publisher=University of Manchester|volume=14|issue=7|pages=398–405|doi=10.1016/j.jflm.2006.12.010|pmid=17720590}} Retrieved 5 December 2019.</ref> * [[لیموی تلخ]]{{Spaced ndash}}طعم دار با [[کینین]] و لیمو (هم آب و هم مغز) * [[سودا (نوشیدنی)|آب گازدار]] (همچنین به آن [[نوشابه]] کلاب، آب سودا، آب سلتزر یا آب گازدار نیز می گویند) * [[کولا]] – [[کوکا کولا|کوکاکولا]] ، [[پپسی]] و غیره * [[دمنوش زنجبیل]] * [[آبجو زنجبیل]] * [[هوپی (نوشیدنی)|هوپی]] * [[لیمو ترش]] * [[دمنوش (نوشابه)]] * سودا لیمو-لیمو{{Spaced ndash}}[[سونآپ|7 Up]] ، [[اسپرایت|Sprite]] و غیره * [[آبجو ریشه|ماءالشعیر]] ، [[نوشابه نارنجی|پرتقال]] ، [[نوشابه انگور|انگور]] و نوشابه گیلاس، و انواع دیگر [[نوشابه|نوشابههای]] با طعم میوه و گیاهان مورد استفاده قرار میگیرند، اما معمولاً به اندازه نوشیدنیهای ذکر شده در بالا محبوبیت نداشتهاند. * [[آب تونیک]] - ماده ضروری کینین است. [[شکر]] و طعم دهنده های دیگر نیز معمولا اضافه می شود.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا