پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
هلس
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== تاریخچه == تا دههٔ ۱۹۶۰، هلس بهطور جهانی در مناطق آلمانیزبان در دسترس بود. در بسیاری از مناطق، هلس به آرامی با آبجوهایی به سبک [[پیلزنر|پیلسنر]]<ref name="derberater">{{Cite web|url=http://www.derberater.de/genuss-lebensart/trinken/bier/pils-oder-helles-wo-liegt-der-unterschied.htm|title=Pils oder Helles: Wo liegt der Unterschied?|last=Geyer|first=Tim|date=n.d.|website=derberater.de|accessdate=2015-10-22|archiveurl=https://web.archive.org/web/20151117021635/http://www.derberater.de/genuss-lebensart/trinken/bier/pils-oder-helles-wo-liegt-der-unterschied.htm|archivedate=2015-11-17}}</ref> جایگزین شد، که این جایگزینی بهواسطهٔ تغییر نوع ارائهٔ آبجوها از بشکهای به [[بطری]] نیز بود که مصرفکنندگان ترجیح میدادند از آبجوی بطریشده استفاده کنند. در مناطق خارج از جنوب آلمان، هلس در سال ۲۰۱۰ محبوبیت خود را به دست آورد، به ویژه در [[برلین]]، که تصویر سنتی آبجو مد روز شده است.<ref name=tagesspiegel>{{cite web |url=http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/augustiner-in-berlin-ein-helles-bitte/1864594.html |title=Augustiner in Berlin: Ein Helles, bitte |last1=Baumstieger |first1=Moritz |date=2010-06-20 |website=tagesspiegel.de |publisher=[[Der Tagesspiegel]] |access-date=2015-10-22 }}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا