پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
چای
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== منابع == {{ویکیانبار-رده|Tea}} * چای، ابرار اقتصادی، (۱۲ مرداد ۱۳۸۳): ص ۲۶. * دکتر، رویحه، امین، ''(التداوی بالأعشاب) ''، دارالقلم، بیروت، لبنان، چاپ ششم. انتشار سال ۱۹۸۱ میلادی به (عربی). * دکتر:عرموش، هانی، “ (فوائد الشای) “، چاپ: دارالنفائس، بیروت. لبنان. ۱۰۰۶ میلادی. * وبگاه سیمرغ، دانشنامه رشد، ریدرز دایجست، مترجم از ریدرز دایجست: اختر بهرامی، شیدا شیدایی فر * {{یادکرد کتاب | نام خانوادگی = دریابندری | نام = نجف | پیوند نویسنده = نجف دریابندری | نام ویراستار = محمد | نام خانوادگی ویراستار = زهرایی | پیوند ویراستار = محمد زهرایی | فصل = بیست و چهارم | عنوان = کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز | کوشش = فهیمه راستکار | جلد = اول | سال = ۱۳۹۱ | ماه = فروردین | سال اصلی = ۱۳۷۸ | ناشر = نشر کارنامه | شابک = 964-431-010-1 | صفحات = ص ۴۳۷ تا ۴۴۳}} * {{چایها}} {{مواد مخدر}} [[رده:چای| ]] [[رده:آشپزی چینی]] [[رده:آشپزی ژاپنی]] [[رده:کافئین]] [[رده:گیاهان دارویی]] [[رده:محرکهای گیاهی و قارچی]] [[رده:محصولات کشاورزی از خاستگاه چین]] [[رده:محصولات کشاورزی]] [[رده:نوشیدنیهای غیرالکلی]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا