پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شیر بادام
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== ارزش غذایی == [[پرونده:Mandel Gr 99.jpg|بندانگشتی|نمایی از بادام با پوست سخت]] اگر شیر بادام، غنیسازی نشده باشد [[ویتامین دی]] کمتری نسبت به شیر غنیشدهٔ گاو دارد. در [[آمریکای شمالی]] شیر [[گاو]] باید با ویتامین دی غنیسازی شود. اما ویتامینها به شیرهای گیاهی، بهصورت داوطلبانه اضافه میشوند.<ref>Geoff Koehler, [http://www.stmichaelshospital.com/media/detail.php?source=hospital_news/2014/20141020_hn "Children who drink non-cows’ milk are twice as likely to have low vitamin D"], St. Michael's Hospital, Toronto, 20 October 2014.</ref> [[ویتامین ئی]] از بادام، آزاد شده و جذب میشود. از اثرات مثبت این ویتامین میتوان به تقویت [[سلول]]ها اشاره کرد.<ref>{{Cite journal|last=Mandalari|first=Giuseppina|last2=Faulks|first2=Richard M.|last3=Rich|first3=Gillian T.|last4=Lo Turco|first4=Vincenzo|last5=Picout|first5=David R.|last6=Lo Curto|first6=Rosario B.|last7=Bisignano|first7=Giuseppe|last8=Dugo|first8=Paola|last9=Dugo|first9=Giacomo|date=May 2008|title=Release of Protein, Lipid, and Vitamin E from Almond Seeds during Digestion|url=https://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf073393v?casa_token=tQl6YTXo1cYAAAAA:YgPGsCuzfXKWWEyFdVyXuvZlUqJrypeYAe0Aj_WgnBnIs0OJkt2PMsxee2AN18jQnzljrxKc6r70RvU|journal=Journal of Agricultural and Food Chemistry|volume=56|issue=9|pages=3409–3416|doi=10.1021/jf073393v|issn=0021-8561|pmid=18416553}}</ref> شیر بادام به دلیل محتوای [[پروتئین]] پایین آن، جایگزین مناسبی برای [[شیر مادر]]، شیر گاو یا [[شیرخشک]]های هیدرولیز شده برای [[کودک|کودکان]] زیر دو سال نیست.<ref>{{Cite journal|vauthors=Keller MD, Shuker M, Heimall J, Cianferoni A|date=January 2012|title=Severe malnutrition resulting from use of rice milk in food elimination diets for atopic dermatitis|url=http://www.ima.org.il/FilesUpload/IMAJ/0/38/19354.pdf|journal=Isr Med Assoc J|volume=14|issue=1|pages=40–42|pmid=22624441}}</ref> هر 100 گرم شیر بادام دارای 15 کالری، 0.3 گرم کربوهیدرات، 0.3 گرم فیبر، 0.6 گرم پروتئین، 1.2 گرم چربی، ویتامین A، E، D، پتاسیم کلسیم و فسفر است. شیر بادام جزو آن دسته از مواد غذاییست که شکر ندارد.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا