پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
نان زنجبیلی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== منابع == {{چپچین}} * {{یادکرد کتاب |نام ویراستار = 成美堂出版編集部|کتاب= おいしいスイーツの事典|سال=۲۰۰۷|ناشر= 成美堂出版 |شابک=۹۷۸-۴۴۱۵۳۰۲۱۷۱ |زبان=ja}} {{پایان چپچین}} {{کتاب آشپزی|بیسکویت زنجبیلی}} {{کتاب آشپزی|خانه زنجبیلی}} {{رده انبار|Gingerbread}} {{کریسمس}} {{کیک}} {{موضوع-خرد}} [[رده:آشپزی آلمانی]] [[رده:آشپزی لهستانی]] [[رده:بیسکوئیتها (سبک بریتانیایی)]] [[رده:تزئینات غذایی]] [[رده:زنجبیل]] [[رده:غذاهای کریسمس]] [[رده:کیکها]] [[رده:نانهای شیرین]] [[رده:نانهای آمریکایی]] [[رده:کیکهای آمریکایی]] [[رده:نانهای بریتانیایی]] [[رده:کیکهای بریتانیایی]] [[رده:پودینگهای بریتانیا]] [[رده:شیرینیها]] [[رده:نانهای آلمانی]] [[رده:کیکهای آلمانی]] [[رده:خوراکهای قرون وسطی]] [[رده:دسرهای لهستانی]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا