پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پانچ (نوشیدنی)
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
=== الکلی === از نظر تاریخی، بیشتر پانچهای الکلی با استفاده از [[ارک (نوشیدنی)|گیاه آراک]] یا [[رام (نوشیدنی)|رام]] ساخته میشدند.<ref>{{Cite web|title=Parlour Room Punch|url=https://punchdrink.com/recipes/parlour-room-punch/|website=punchdrink.com|accessdate=27 January 2019}}</ref><ref name="The History of Punch">{{Cite web|title=The History of Punch|url=https://www.diffordsguide.com/encyclopedia/1300/cocktails/punch-the-history-of-punch|website=diffordsguide.com|accessdate=27 January 2019}}</ref><ref>{{Cite web|title=How well do you know the history of punch recipes?|url=https://punchdrink.com/articles/how-well-do-you-know-history-of-punch-recipes/|website=punchdrink.com|accessdate=6 February 2019}}</ref> ''پانچ رام باژان (بارباد)'' یکی از قدیمیترین پانچهای [[رام (نوشیدنی)|رام]] است و دارای یک دستور العمل ساده است که در یک سرود ملی ذکر شده: «یکی از ترش، دو شیرین، سه قوی، چهار ضعیف». یعنی: یک قسمت آب آهک، دو قسمت شیرین کننده، سه قسمت رم (ترجیحاً [[باربادوس]]) و چهار قسمت آب. این غذا با دو یا چند دانه تلخ Angostura و [[جوز هندی]] سرو میشود. پانچهای الکلی در بین مهمانیها برای دانشجویان دانشگاه و دانشگاه معمول است. این پانچها بسیار الکلی هستند و با مواد اولیه ارزان تهیه میشوند. ممکن است با نامهایی از جمله «پانچ دانه» (ساخته شده با مخلوط کنهای الکلی دانه و انواع مختلف) یا «آب جنگل» (مشروبات مختلفی که به یک مهمانی BYOB آورده شده، در سطل آشغال سطحی با انواع گازدار مخلوط شود) نوشیدنیها، وسایل کمکی یا هرچیزی که در دست است). برخی از آنها آب اضافی را به کلی حذف میکنند و دارای ۳۰٪ حجم الکل (ABV) یا بیشتر هستند.{{مدرک|date=December 2012}}
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا