پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
آشپزی آلمانی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== وعدههای غذایی == [[پرونده:Korb mit Brötchen.JPG|200px|بندانگشتی|چپ|نانهای لقمهای کوچک آلمانی (بروتشن)]] [[صبحانه]] معمولاً از نان، تست، یا لقمه با کره یا مارگارین، پنیر، مربا، عسل، [[تخممرغ|تخم مرغ]] (معمولاً آبپز) تشکیل شدهاست. نوشیدنیهای معمول در صبحانه عبارتند از قهوه، چای، شیر، کوکا یا [[آبمیوه|آب میوه]]. استفاده از گوشت خوک، گوشت نمکسود، کالباس، و انواعی از سوسیس رایج است. از میان پنیرها میتوان به [[پنیر گودا]] و [[پنیر خامهای]] اشاره کرد. بیشتر خوراکپزیها از نانهای لقمهای کوچکی که به آنها [[نان رول]] ''بروتشن'' (Brötchen) میگویند استفاده میکنند. بهویژه برای صبحانه تا مردم در راه مصرف کنند. بهطور سنتی [[ناهار]] وعدهٔ غذایی اصلی است که طرف ظهر خورده میشود. [[شام]] وعدهٔ کوچکتری است که معمولاً شامل انواعی از نان، گوشت، سوسیس، پنیر و انواعی از سبزیجات، مانند صبحانه است. وعدههای غذایی کوچکتر هم در طول روز وجود دارند. [[قهوه]] و کیک هم مرسوم است. با این وجود عادت غذایی در آلمان با گذشت زمان تغییر کردهاست. ناهار افراد در سر کار مانند صبحانهای دوم کوچک است و در عوض آنها تمایل دارند شامشان را گرم و در کنار خانواده صرف کنند. برای برخی، نه تنها در روستاها، روش سنتی غذا خوردن هنوز رعایت میشود. صبحانه ممکن است در آخر هفتهها گسترش یابد. از دههٔ ۱۹۹۰ میلادی [[چاشت]] صبحگاهی در یکشنبهها بهویژه در قهوهخانههای شهرها رایج است.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا