پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
سالاد سیبزمینی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
=== ایالات متحده === [[File:Potato salad (1).jpg|thumb|سالاد سرد سیبزمینی سرو شده در یک رستوران]] سالاد سیبزمینی اغلب با [[باربیکیو]]، [[فرپزی و شعلهپزی|سرخ کردنیها]]، [[هاتداگ]]، [[مرغ سوخاری]]، [[همبرگر]] و [[ساندویچ]] سرد سرو میشود. گرچه در آمریکا در تمام سال خواهان دارد معمولاً در تابستان و پیکنیک خورده میشود. عموماً از سیبزمینی سفید و سیبزمینی قرمز یا [[سیبزمینی شیرین]] استفاده میشود، رسم بر این است که مقداری از پوست سیبزمینی را، بهویژه زمانی که آمریکاییها آن را به روش آلمانی درست میکنند، روی آن میگذارند. اجزای [[اصلی]] سالاد سیبزمینی آمریکایی عبارتند از: سیبزمینی آبپز (معمولا سیبزمینی قهوهای) به شکل مکعب خرد شده، مایونز یا جایگزینی شبیه مایونز مثل ماست یا خامهٔ ترش، خردل زرد یا پودر خردل (خردل خشک)، فلفل سیاه، نمک، دانه کرفس، [[شکر]]، شوید خشک، ترشی خرد شده (خیار شور خردشده)، پیازچه، پیاز قرمز یا سفید خرد شده، فلفل سبز یا قرمز خرد شده، کرفسی که به خوبی خرد و ریز شده، گاهیاوقات سفیدهٔ تخممرغ آبپز (معمولاً یک تخممرغ). سالاد سبزیجات (که سیبزمینی ندارند) بهطور خام مصرف شده و هرگز پخته نمیشوند. اغلب روی این سالاد فلفل قرمز هندی یا پیاز ریزند و عموماً آن را در دمای اتاق یا سرد سرو میکنند.<ref>{{cite web|title=Traditional Potato Salad-Martha Stewart |url=https://www.youtube.com/watch?v=Vt-ymMa9enw}}</ref><ref>{{cite web|title=Potato Salad-Food Network |url=http://www.foodnetwork.com/recipes/potato-salad-recipe1.html}}</ref><ref>{{cite web|title=Creamy Potato Salad-Betty Crocker |url=http://www.bettycrocker.com/recipes/creamy-potato-salad/f632cea1-2421-4ebd-890a-4d91598c472d}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا