پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شیر (خوراکی)
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== ارزش غذایی == {{ارزش غذایی غذاهای رایج}} [[پرونده:Goat family.jpg|بندانگشتی|یک خانواده بز]] [[پرونده:Milk production and consumption.svg|بندانگشتی|نقشه مصرف و تولیدِ شیر. قرمز: مازادِ تولید، سبز: متعادل، آبی: کم]] {| class="wikitable" style="text-align:center" |+ارزش غذایی شیر به ازای ۱۰۰ گرم<ref>{{یادکرد وب |url=http://www.northwalesbuffalo.co.uk/milk_analysis.htm |title=McCane, Widdowson, Scherz, Kloos. |accessdate=۶ ژوئیه ۲۰۰۷ |archiveurl=https://web.archive.org/web/20070929071651/http://www.northwalesbuffalo.co.uk/milk_analysis.htm |archivedate=۲۹ سپتامبر ۲۰۰۷ |dead-url=yes}}</ref> |- ! ترکیبات ! واحد ! [[گاو]] ! [[بز]] ! [[گوسفند]] ! [[گاومیش]] |- | [[آب]] | گرم | ۸۷٫۸ | ۸۸٫۹ | ۸۳٫۰ | ۸۱٫۱ |- | [[پروتئین]] | گرم | ۳٫۲ | ۳٫۱ | ۵٫۴ | ۴٫۵ |- | [[چربی]] | گرم | ۳٫۹ | ۳٫۵ | ۶٫۰ | ۸٫۰ |- | [[کربوهیدرات]] | گرم | ۴٫۸ | ۴٫۴ | ۵٫۱ | ۴٫۹ |- | [[انرژی]] | کیلو کالری | ۶۶ | ۶۰ | ۹۵ | ۱۱۰ |- | ویتامین D | کیلو ژول | ۲۷۵ | ۲۵۳ | ۰ | ۴۶۳ |- |[[لاکتوز]] (گونهای قند) | گرم | ۴٫۸ | ۴٫۴ | ۵٫۱ | ۴٫۹ |- | [[اسیدهای چرب]]: |- | اشباعشده | گرم | ۲٫۴ | ۲٫۳ | ۳٫۸ | ۴٫۲ |- | اشباعنشده تکزنجیرهای | گرم | ۱٫۱ | ۰٫۸ | ۱٫۵ | ۱٫۷ |- | اشباعنشده چند زنجیرهای | گرم | ۰٫۱ | ۰٫۱ | ۰٫۳ | ۰٫۲ |- | [[کلسترول]] | میلیگرم | ۱۴ | ۱۰ | ۱۱ | ۸ |- | [[کلسیم]] | واحد | ۱۲۰ | ۱۰۰ | ۱۷۰ | ۱۹۵ |}
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا