پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
کاپوچینو
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
== نوشیدنیهای مشابه == * کافه ماکیاتو (گاهی اوقات اسپرسو ماکیاتو نامیده میشود) نوشیدنی بسیار کوتاه تری است که از اسپرسو با مقدار کمی شیر تشکیل شده است. * کورتادو " Cortado " یک ترکیب اسپانیایی است: نوشیدنی کمی کوتاهتر که از اسپرسو مخلوط شده با شیر به نسبت ۱:۱ به ۱:۲ تشکیل شده است و روی آن کف نمیشود. کافه کورتادو بهطور سنتی در یک لیوان کوچک روی یک نعلبکی سرو میشود و ویژگی آن ناشی از ترجیح اسپانیاییها از دانههای قهوه و کباب شده بهعلاوه شیر تغلیظشده است که جایگزین شیر تازه لبنیات میشود. کافی شاپهای مدرن شروع به استفاده از شیر تازه کردهاند. * سفید مسطح " Flat white " ترکیبی است که در استرالیا و نیوزلند محبوب است. بین یک کاپوچینو و یک کافه لاته («مسطح» که نشان دهنده کف کم یا بدون کف است) است که معمولاً با دو شات اسپرسو و کمی لاته آرت در بالا تهیه میشود. یک سفید تخت با اسپرسوی ملایم تر و بدون روبوستا تهیه میشود. * [[لاته]] (مخفف "caffè latte") نوشیدنی بزرگتر، با همان مقدار اسپرسو، اما با شیر بیشتر و مقدار متفاوتی کف است که در یک فنجان بزرگ یا لیوان بلند سرو میشود. * بخارپز "Steamer" یا بیبیچینو نوشیدنی " Babyccino "از شیر کف کرده بدون قهوه است (بنابراین بدون کافئین). در ایالات متحده اغلب به شربت طعمدار اضافه میشود،<ref>{{cite book |last1=Permut |first1=S. |last2=Koebbeman |first2=S. |last3=Vandersluis |first3=S. |title=Adventures in Eating: A Guide to Denver's Ethnic Markets, Bakeries and Gourmet Stores |url=https://books.google.com/books?id=HVaElue4F9UC&q=steamer |publisher=Garlic Press |year=1993 |page=154 |isbn=978-0-9638153-1-6}}</ref> در حالی که در کشورهای مشترک المنافع به جای آن اغلب پودر کاکائو گرد و غبار دارد.<ref>{{cite web |title=Cafes milk profits from young latte set |url=http://www.smh.com.au/news/national/cafes-milk-profits-from-young-latte-set/2005/11/05/1130823436934.html |website=The Sydney Morning Herald |date=6 November 2005}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا