پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
الگو:شکلات
(بخش)
الگو
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Navbox | name = شکلات | title = [[شکلات]] | state = {{{state<includeonly>|autocollapse</includeonly>}}} | listclass = hlist | image = [[File:Starr 020813-0016 Theobroma cacao.jpg|100px|Cacao fruit]] | group1 = نگاه کوتاه | list1 = * [[Outline of chocolate|طرح کلی شکلات]] * [[History of chocolate|تاریخچه شکلات]] ([[History of chocolate in Spain|تاریخ شکلات در اسپانیا]]) | group2 = ''{{پم|تئوبروما}}'' | list2 = * ''[[Theobroma|تئوبروما]]'' ** ''[[درخت کاکائو]]'' ** ''[[کوپوآکو]]'' ** ''[[درخت موکامبو]]'' | group3 = اجزاء | list3 = * [[کاکائو]] * [[کره کاکائو]] * [[پودر کاکائو]] * [[Chocolate liquor|شکلات تقطیری]] | group4 = داروها | list4 = * [[آناندامید]] * [[کافئین]] * [[فنتیلآمین]] * [[تئوبرومین]] * [[تئوفیلین]] | group5 = گونهها | list5 = * [[شکلات شیری]] * [[Baking chocolate|شکلات پخته شده]] * [[Compound chocolate|شکلات ترکیب]] * [[شکلات پوششی]] * [[شکلات تلخ]] * [[Modeling chocolate|شکلات مدلدار]] * [[Organic chocolate|شکلات ارگانیک]] * [[شکلات سفید|شکلات سفید]] * [[Raw chocolate|شکلات خام]] | group6 = فرآوردهها | list6 = * [[شمش شکلات]] ** [[List of chocolate bar brands|فهرست برندهای شکلات]] * [[List of chocolate beverages|فهرست نوشیدنیهای شکلاتی]] * [[Chocolate biscuit|بیسکوئیت شکلاتی]] * [[بیچرین]] * [[براونی]] * [[کیک شکلاتی]] * [[Chocolate chip|ورقه شکلات]] * [[Chocolate chip cookie|شیرینی شکلاتی]] * [[سکه شکلاتی]] * [[Chocolate crackles|کراکل شکلات]] * [[Chocolate gravy|شکلات مایع]] * [[بستنی شکلاتی]] * [[لیکور شکلات]] * [[شیرکاکائو]] * [[پودینگ شکلاتی]] * [[شکلات گستردنی]] * [[سس شکلات|شربت شکلات]] * [[شکلات ترافل]] * [[List of chocolate-covered foods|فهرست غذاهای با پوشش شکلاتی]] * [[Cioccolato di Modica|سیوکولاتو دای مودیکا]] * [[فاج (شیرینی)]] * [[Ganache|گاناچه]] * [[شکلات داغ]] * [[Mint chocolate|شکلات نعنایی]] * [[ماروچینو]] * [[کافه موکا]] * [[Mole sauce|سس مول]] * [[Belgian chocolate|شکلات بلژیکی]] * [[شکلات سوئیسی]] | group7 = فرآیندها | list7 = * [[Aerated chocolate|شکلات هوا داده شده]] * [[Broma process|فرایند بروما]] * [[Chocolate bloom|شکوفه شکلات]] * [[Chocolate temper meter|مقیاس طبع شکلات]] * [[Conche|کونچه]] * [[Dutch process chocolate|فرایند هلندی]] * [[شکلاتپوشانی]] * [[Sugar crust|پوسته شکر]] | group8 = صنعت | list8 = * [[کودک کار در تولید کاکائو]] * [[Chocolaterie|شوکولاتری]] * [[Chocolatier|شوکولاتر]] * ''[[The Dark Side of Chocolate|سمت تاریک شکلات]]'' * [[European Cocoa and Chocolate Directive|دستورالعمل اروپایی شکلات و کاکائو]] * [[Ghana Cocoa Board|انجمن کاکائو غنا]] * [[Cocoa production in Ghana|تولید کاکائو در غنا]] * [[موافقتنامه هارکین-انگل]] * [[International Cocoa Organization|سازمان بینالمللی کاکائو]] * [[Cocoa production in Ivory Coast|تولید کاکائو در ساحل عاج]] * [[List of bean-to-bar chocolate manufacturers|تولیدکنندگان از کشت تا تولید شکلات]] * [[World Cocoa Foundation|بنیاد جهانی کاکائو]] | group9 = رویدادها | list9 = * [[روز جهانی شکلات]] * [[روز ملی شکلات]] | group10 = مباحث دیگر | list10 = * [[Chocoholic|شوکوهولیک]] * [[Chocolate fountain|فواره شکلات]] * [[List of chocolate museums|موزه شکلات]] * [[List of chocolatiers|شوکولاتریز]] * [[Health effects of chocolate|اثرات بهداشتی]] * [[United States military chocolate|شکلات نظامی ایالات متحده]] }}<noinclude> {{توضیحات}} </noinclude> <includeonly>[[رده:محصول کاکائو]]</includeonly>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا