پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
باندونگ (نوشیدنی)
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox food | name = باندونگ | image = Bandung Drinks.jpg | image_size = 240px | caption = دو لیوان حاوی باندونگ در رستورانی در سیتی پلازا، سنگاپور | alternate_name = | country = [[مالزي]] | region = [[ناحیه دریایی جنوب شرق آسیا]] | creator =[[جوهور]] | national_cuisine = [[آشپزی برونئی]]، [[آشپزی اندونزیایی]]، [[آشپزی مالزیایی]]، [[آشپزی سنگاپوری]] | course = | type = [[نوشیدنی]] | served = | main_ingredient = [[شیر تغلیظشده]]، [[شیرعسلی]]، [[اسکواش (نوشیدنی)|کوردیال]] [[رز|گل محمدی]] | variations = | calories = | other = }} '''باندونگ''' ({{lang-en|Bandung}})، '''''سیراپ باندونگ'''''، '''''ایر باندونگ'''''، '''''آیس باندونگ''''' یا '''''نوشیدنی سیروپ رز''''' یک نوشیدنی محبوب در [[ناحیه دریایی جنوب شرق آسیا]] به ویژه در [[برونئی]]، [[اندونزی]]، [[مالزی]] و [[سنگاپور]] است. این نوشیدنی شامل [[شیر تغلیظشده]] یا [[شیر عسلی]] است که با [[گلاب|شربت گلاب]] ([[اسکواش (نوشیدنی)|کوردیال]] [[رز|گل محمدی]]) طعم دار میشود و باعث تغییر رنگ آن به صورتی میگردد.<ref name="BandungSG"/>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا