پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
تولید قهوه در اندونزی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[Image:Coffeeroasting woodfired.jpg|thumb|left|برشته کردن قهوه در توکو آروما، [[باندونگ]]، [[اندونزی]]]] '''تولید قهوه در اندونزی''' ({{lang-en|Coffee production in Indonesia}})، اندونزی در سال ۲۰۱۴ چهارمین تولید کنندهٔ بزرگ [[قهوه]] در دنیا بود.<ref name="ico.org">http://www.ico.org/prices/po-production.pdf {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20230630155426/http://www.ico.org/prices/po-production.pdf |date=۳۰ ژوئن ۲۰۲۳ }} {{Bare URL PDF|date=March 2022}}</ref> در اوایل دوران [[هند شرقی هلند]]، اواخر دههٔ ۱۶۰۰ و اوایل دههٔ ۱۷۰۰، کشت قهوه در اندونزی شروع شد و نقش مهمی در شکوفایی کشور ایفاء کرد. اندونزی از لحاظ جغرافیایی و آب و هوا، برای کاشت و تولید محصول قهوه مناسب است، نزدیکی به خط استوا، به همراه مناطق کوهستانی متعدد در جزایر اصلی، [[خرداقلیم]]های مناسبی را برای کشت و تولید قهوه به وجود آورده است. اندونزی در سال ۲۰۱۷، حدود ۶۶۰٬۰۰۰ تن قهوه تولید کرد.<ref name="ico.org"/> تخمین زده میشود که از مجموع محصول تولید شده در [[سال مالی]] ۲۰۱۳–۲۰۱۴، ۱۵۴٬۸۰۰ تن برای مصرف داخل در نظر گرفته شده بود.<ref>USDA GAIN (2014). Indonesia Coffee Annual 2014, Global Agricultural Information Network (GAIN), USDA Foreign Agricultural Service. Available at: http://gain.fas.usda.gov/Recent%20GAIN%20Publications/Coffee%20Annual_Jakarta_Indonesia_5-14-2014.pdf {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20151208181144/http://gain.fas.usda.gov/Recent%20GAIN%20Publications/Coffee%20Annual_Jakarta_Indonesia_5-14-2014.pdf |date=2015-12-08}}</ref> در بخش صادرات قهوه، ۲۵ درصد از نوع [[قهوه عربیکا|عربیکا]] و مابقی از نوع [[قهوه کانفورا|روبوستا]] است.<ref>{{cite web|publisher=Ico.org|url=http://www.ico.org/trade_statistics.asp|title=Trade Statistics|access-date=2008-08-07|archive-date=۲ آوریل ۲۰۲۲|archive-url=https://web.archive.org/web/20220402121641/https://www.ico.org/trade_statistics.asp|url-status=dead}}</ref> بهطور کلی، انواع قهوه عربیکا محصول اندونزی حاوی اسیدیته کم و بافت و تن واری قوی است، که باعث میشود برای ترکیب با قهوههای حاوی اسیدیته بالا، تولید [[آمریکای مرکزی]] و شرق آفریقا، بسیار مناسب باشد.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا