پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
تولید قهوه در کنیا
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[File:Coffee Plantation, Kenya from Matson Collection, 1936 (LOC).jpg|thumb|300px|مزرعه قهوه در کنیا در سال ۱۹۳۶]] '''صنعت تولید [[قهوه]] در کنیا''' ({{lang-en|Coffee production in Kenya}})به خاطر سیستم [[شرکت تعاونی|مشارکتی]] تولید، فرآوری، آسیاب، بازاریابی و فروش قهوه معروف است. حدود ۷۰ درصد از تولید قهوه در [[کنیا]] توسط عهده داران مزارع کوچک تولید میشود. در سال ۲۰۱۲ برآورد گردید که حدود ۱۵۰٬۰۰۰ کشاورز قهوه در کنیا وجود دارد و برآورد دیگری که انجام گردید حاکی از آن بود که شش میلیون نفر از مردم کنیا، بهطور مستقیم یا غیر مستقیم در [[اقتصاد قهوه|صنعت قهوه]] به کار مشغول بودند. نواحی [[اصلی]] کشت قهوه در کنیا، فلاتهای مرتفع در اطراف [[کوه کنیا]]، [[شهرستان کیسی|رشته کوه ابردیر، کیسی]]، [[استان نیانزا|نیانزا]]، [[بونگوما، کنیا|بونگوما]]، [[ناکورو]]، [[کریچو]] و در مقیاس کوچکتر به ترتیب در [[شهرستان ماچاکوس|ماچاکوس]] و تپههای تایتا در استانهای شرقی و ساحلی است.<ref>Adams, Tim (17 February 2013) [https://www.theguardian.com/global-development/2013/feb/17/andrew-rugasira-interview-good-african-coffee Andrew Rugasira: can coffee transform lives in Africa] The Guardian, Retrieved 28 August 2013</ref> به خاطر وجود خاک اسیدی در ارتفاعات مرکزی کنیا، همراه با مقدار مناسب بارندگی و نور خورشید، شرایط بسیار خوبی را برای رشد گیاهان قهوه فراهم کردهاست. قهوه کنیا از نوع «کلمبیا ملایم» است و به خاطر طعم قوی، بادی کامل و عطر دلپذیر همراه با طعم کاکائو و کیفیت بالا، معروف است که در دنیا از پرطرفدارترین قهوهها میباشد.<ref name = Independent>Howden, Daniel (9 February 2012) [https://www.independent.co.uk/news/world/africa/kenyas-coffee-wars-6666206.html Kenya's coffee wars] The Independent, Retrieved 27 August 2013</ref> اگرچه، به خاطر رونق املاک در ناحیه پرورش قهوه و بیثباتی قیمت محصول،<ref name = Independent/> تولید قهوه در منطقه [[دریاچههای بزرگ آفریقا]] این کشور، از ۱۳۰٬۰۰۰ تن در سال ۱۹۸۷–۱۹۸۸ به ۴۰٬۰۰۰ تن در سال ۲۰۱۱–۲۰۱۲ کاهش یافت.<ref name = BusinessDaily>K'Oroth, Sylvester (3 July 2013) [http://www.businessdailyafrica.com/Opinion+and+Analysis/Policy+failures+inadequate+capacity+hurting+coffee+industry+/-/539548/1903630/-/4xd3v4z/-/index.html Policy failure and inadequate technical capacity hurting Kenya’s coffee industry] The Business Daily, Retrieved 27 August 2013</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا