پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
سابمارینو (نوشیدنی)
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
'''''ساب مارینو '''''(submarino) (به معنی ''"زیر دریایی"'' در اسپانیایی) یک [[نوشیدنی]] سنتی در [[آرژانتین]] و [[اروگوئه]] است. این نوشیدنی شامل یک نوار [[شکلات]] تیرهرنگ است که درون یک لیوان شیر داغ ذوب میشود و با یک قاشق بلند (شبیه قاشق [[چای]] سرد) مخلوط میشود تا وقتی که شکلات بهطور کامل در شیر حل شود. ساب مارینو معمولاً در زمستان وبه طور سنتی در یک لیوان بلند شیشهای با پایه فلزی سرو میشود. پایه لیوان به نحوی طراحی شده که بتوان آن را به راحتی بدون سوختن در دست گرفت. ساب مارینو کاملاً داغ سرو میشود تا شکلات به راحتی در آن ذوب شود.<ref>http://fromargentinawithlove.typepad.com/from_argentina_with_love/2009/01/submarinoan-argentinean-hot-chocolate.html</ref><ref>{{یادکرد وب |url=http://kosherscoop.com/2013/01/el-submarino-argentinian-hot-chocolate/ |title=نسخه آرشیو شده |accessdate=۲۰ دسامبر ۲۰۱۸ |archiveurl=https://web.archive.org/web/20160304091307/http://kosherscoop.com/2013/01/el-submarino-argentinian-hot-chocolate/ |archivedate=۴ مارس ۲۰۱۶ |dead-url=yes}}</ref> تصاویر زیر طرز تهیه ساب مارینو به روش سنتی را نشان میدهد: <gallery> پرونده:Submarino (bebida) - 1.jpg|مرحله ۱: یک فنجان شیر گرم همراه یک شکلات برا سرو میشود. پرونده:Submarino (bebida) - 2.jpg|مرحله ۲: شکلات به صورت قطرهای در شیر حل میشود. پرونده:Submarino (bebida) - 3.jpg|مرحله ۳: با قاشق بلند شیر و شکلات کاملا هم زده میشود. پرونده:Submarino (bebida) - 4.jpg|گام ۴: پس از تشکیل حباب بر سطح شیر ساب مارینو آماده نوشیدن است. </gallery>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا