پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
سالادکلم
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox prepared food | name = سالادکلم | image = Popeyes_coleslaw.JPG | image_size = 250px | caption = | alternate_name = | country = [[اروپا]] | region = آلمان | creator = | course = غذای فرعی | type = [[سالاد]] | served = | main_ingredient = [[کلم]] خام خردشده؛ [[استیک اسید]] (سرکه) ،[[روغن گیاهی]]؛ نمک و [[سس مایونز]] یا کرم سالاد | variations = | calories = | other = }} '''سالاد کلم''' {{به انگلیسی|Coleslaw}} سالادی است که عمدتاً دارای کلم ریز خردشده خام است.<ref>{{cite web|url=http://www.merriam-webster.com/dictionary/coleslaw |title=Coleslaw – Definition and More from the Free Merriam-Webster Dictionary |publisher=Merriam Webster |accessdate=August 2011}}</ref> و عموماً سُس [[w:en:Vinaigrette|وینِگِرِت]] مخصوص سالاد به آن ریخته میشود. سالادی که با این روش تهیه شده را میتوان به عنوان ترشی در ظرفی دربسته برای بیش از ۴ هفته نگهداری کرد.<ref>http://www.justapinch.com/recipes/salad/other-salad/pickled-cabbage-salad.html</ref> روش دیگر برای درست کردن سالاد کلم استفاده از سُسهایی مانند مایونز است که دارای روغن و [[سرکه]] هستند و در بیشتر مواقع هم مورد استفاده قرا میگیرند.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا