پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شراب آرژانتینی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Vino blanco argentino.jpg|بندانگشتی|355x355پیکسل|شراب سفید آرژانتینی]] آرژانتین پنجمین تولیدکننده [[شراب]] در جهان است. '''شراب آرژانتینی'''، همانند بعضی از انواع غذاهای آرژانتین، در [[اسپانیا]] ریشه دارد. در طول استعمار اسپانیا در قاره آمریکا، [[قلمه]]های [[انگور]] در سال ۱۵۵۷ به [[سانتیاگو دل استرو]] آورده شد و کشت تولید انگور و شراب ابتدا به مناطق نزدیک و سپس به سایر نقاط کشور گسترش یافت. شراب آرژانتینی بهطور عمده و بهطور سنتی در استانهای [[مندوسا، آرژانتین|مندوزا]]، [[سان خوآن، آرژانتین|سان خوان]]، [[سالتا]]، لا ریاکا، [[استان کوردوبا، آرژانتین|کوردوبا]]، [[سان فرناندودل وله دکاتامارکا|کاتامارکا]] تولید میشود و در دهههای گذشته آنها در [[ریو نگرو (آرژانتین)|ریو نگرو]]، [[بوئنوس آیرس]]، [[سانتافه، آرژانتین|سانتافه]] و مناطق دیگر توسعه یافتند. شراب [[نوشیدنی]] ملی آرژانتین است. آرژانتین بزرگترین تولیدکننده شراب در [[آمریکای لاتین]] و یکی از تولیدکنندگان بزرگ جهان است؛ و همچنین نهمین صادر کننده بزرگ جهان است. کیفیت شراب آرژانتین در سالهای اخیر رشد کردهاست و در بازار جهانی به فروش رسیدهاست: در سال ۲۰۱۰ فروش خارج از کشور به ۶۵۰ میلیون دلار رسیدهاست که نشان دهنده افزایش ۱۹ درصدی نسبت به سال ۲۰۰۹ است.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا