پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شنیتسل
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox food | name = شنیتسل | image = Breitenlesau Krug Bräu Schnitzel.JPG | image_size = | image_alt = | caption = | alternate_name = | type = [[کتلت]] | course = | country = | region = [[اروپای مرکزی]] | national_cuisine = | creator = <!-- or | creators = --> | year = | mintime = | maxtime = | served = | main_ingredient = گوشت | minor_ingredient = چربی | variations = Wiener schnitzel | serving_size = 100 g | calories = | calories_ref = | protein = | fat = | carbohydrate = | glycemic_index = | similar_dish = | cookbook = | commons = Category:Schnitzel | other = | no_recipes = false }} [[پرونده:Milanesa.jpg|بندانگشتی|شنیتسل]] '''شنیتسل''' یک برش نازک از گوشت سرخ شده است. گوشت معمولاً با گوشتکوب نرم میشود. معمولاً گوشتها قبل از [[سرخ کردن]] با پودر سوخاری پوشیده میشوند. شنیتسل سوخاری در بسیاری از کشورها محبوب است و با استفاده از [[گوشت گوساله]]، [[گوشت خوک]]، مرغ، [[گوشت گوسفند]]، [[گوشت گاو]] یا [[گوشت بوقلمون|بوقلمون]] تهیه میشود. این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکلهای متفاوتی تهیه میشود و در کشورهای مختلف نامهای مختلفی شهرت دارد.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا