پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شیر بادام
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = شیر بادام |تصویر = Home-made almond milk, November 2012.jpg |زیرنویس = |نام جایگزین = |مقدار ارائه = ۱۰۰ گرم |کالری = ۱۵ |پروتئین = ۰٫۵۹ |چربی = ۱٫۱۰ |کربوهیدرات = ۰٫۵۸ |شاخص قندخون = |اطلاعات دیگر = }} '''شیر بادام''' یک [[شیر گیاهی]] با بافت [[خامه|خامهای]] و طعمی [[آجیل|آجیلی]] است که از [[بادام]] تهیه میشود.<ref>{{Cite web|last=Lincoln|first=Jamie|title=Ditching Dairy? Here's a Cheat Sheet to the Tastiest Milk Alternatives|url=https://www.vogue.com/article/dairy-free-milk-alternatives-almond-coconut-cashew-rice-hemp|publisher=Vogue|accessdate=8 February 2018|date=18 August 2016}}</ref> برخی از انواع یا برندهای این محصول، به تقلید از [[شیر (خوراکی)|شیر گاو]]، طعمدار میشوند.<ref>{{Cite web|url=http://www.houstonpress.com/restaurants/face-off-almond-milk-vs-soy-milk-6402004|title=Face Off: Almond Milk vs. Soy Milk|website=Geri Maria Harris|publisher=Houston Press}}</ref> این ماده، حاوی [[کلسترول]] یا [[لاکتوز]] نیست و [[چربی اشباع]] کمی دارد. شیر بادام اغلب توسط افراد مبتلا به [[عدم تحمل لاکتوز]] و گروههایی مانند [[وگانیسم|گیاهخواران]] که از [[فراورده لبنی|محصولات لبنی]] اجتناب میکنند مصرف میشود. شیر بادام تجاری در طعمهای [[مزه شیرین|شیرین]]، غیرشیرین، [[وانیلی]]، و [[شکلات|شکلاتی]] عرضه میشود و معمولاً با ریزمغذیها غنی شدهاست. همچنین میتوان آن را در خانه با استفاده از [[مخلوطکن]]، [[بادام]] و [[آب]] تهیه کرد.<ref name="pros">{{Cite web|url=http://www.adelaidenow.com.au/ipad/the-pros-and-cons-of-almond-milk/story-fn6jaj16-1225984312290|title=The pros and cons of almond milk|last=Larmer|first=Christina|date=9 January 2011|publisher=[[Adelaide Now]]|access-date=۳ فوریه ۲۰۲۲|archive-date=۲۲ اوت ۲۰۱۴|archive-url=https://web.archive.org/web/20140822110136/http://www.adelaidenow.com.au/ipad/the-pros-and-cons-of-almond-milk/story-fn6jaj16-1225984312290|url-status=dead}}</ref><ref>{{Cite news|title=Mayo Clinic Q and A: Dairy milk, soy milk, almond milk — which is the healthiest choice for you?|url=https://newsnetwork.mayoclinic.org/discussion/mayo-clinic-q-and-a-dairy-milk-soy-milk-almond-milk-which-is-the-healthiest-choice-for-you/|accessdate=1 September 2021|work=Mayo Clinic}}</ref> فروش جهانی شیر بادام در سال ۲۰۱۸ با ۱۴ درصد رشد سالانه، معادل ۵٫۸ میلیارد دلار آمریکا بود و پیشبینی میشود که بازار جهانی آن تا سال ۲۰۲۵ به ۱۳ میلیارد دلار برسد.<ref name="vn">{{Cite web|last=Anna Starostinetskaya|title=Almond milk market to be worth $13.3 billion by 2025|url=https://vegnews.com/2019/6/almond-milk-market-to-be-worth-133-billion-by-2025|publisher=VegNews, Fresh Healthy Media|accessdate=27 September 2019|date=23 June 2019}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا