پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
فراپه
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Frappe (4547117210).jpg|بندانگشتی|200px|لیوانی فراپه]] [[پرونده:Cafe-frape-glas-holztisch-unscharf.jpg|بندانگشتی|200px|فراپه با شیر]] '''فراپه''' گونهای [[یخقهوه|یخقهوهٔ]] کفدار است که همچنین با نامهای '''[[کافه]] فراپه''' و '''فراپهٔ یونانی''' شناخته میشود. این [[نوشیدنی]] در سال [[۱۹۵۷]] در شهر [[سالونیک|تسالونیکی]] [[یونان]] نوآفرینی شد. در [[قبرس]] و [[یونان]] این نوشیدنی در میان [[جوانی|جوانان]] و [[گردشگری|گردشگران]] خواهان بسیاری دارد. البته امروزه آوازهٔ آن به کشورهای دیگر هم گسترش یافته است. واژهٔ فراپه [[فرانسه|فرانسوی]] بوده و از فعل «frapper» به معنی «ضربهزدن» میآید، ولی در هنگام سخنگفتن از نوشیدنیها به معنی «سرد کردن» است. درستکردن '''فراپه''' میتواند با [[مخلوطکن|میکسر]] یا شیکر انجام شود. برای فرآوری آن، یک یا دو [[قاشق غذاخوری]] گرد [[قهوه]] و شکر را بیشتر در [[لیوان|لیوانی]] بلند گذاشته و برای سرشته شدن اندکی آب به آن میریزند. سپس تکههای [[یخ]] یا آب سرد (و همچنین آزادانه شیر) را به آن میافزایند. لیوان فراپه با [[نی نوشیدنی|نی]] سرو میشود.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا