پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
قهوه ترک
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox beverage | name = قهوه ترک | image = File:Türk Kahvesi - Bakir Cezve.jpg | caption = سرو یک فنجان قهوه ترک جوشانده شده در [[جذوه]] مسی |alternate_name = Türk kahvesi, Թուրքական սուրճ | type = [[قهوه]] | origin = [[امپراطوری عثمانی]] | region = | color = [[قهوهای تیره]] }} '''قهوهٔ ترک،''' شیوهای برای سرو [[قهوه]] است که دانههای برشتهشده و سپس کاملاً پودر شدهٔ قهوه در [[قهوهساز|قهوهجوشی]] به نام [[جذوه]] جوشانده و در فنجان سرو میشوند. دانههای پودر شدهٔ قهوه در فنجان میتوانند تهنشین شوند. میتوان برای طعم دادن به قهوه از [[شکر]] استفاده کرد. این شیوهٔ سرو قهوه در [[خاورمیانه]]، شمال [[آفریقا]]، [[قفقاز]] و [[بالکان]] دیده میشود. قهوهٔ ترک روشی برای آمادهسازی [[قهوه]] است و به معنای قهوه کشت شده در [[ترکیه]] نیست،<ref>{{cite web |url=https://www.ricksteves.com/watch-read-listen/read/articles/getting-your-buzz-with-turkish-coffee |title=Getting Your Buzz with Turkish coffee |publisher=ricksteves.com |access-date=19 August 2015}}{{cite web|url=http://www.bbc.com/travel/story/20140707-the-complicated-culture-of-bosnian-coffee|title= The complicated culture of Bosnian coffee|author=Brad Cohen |publisher=BBC Travel |access-date=19 August 2015}}</ref>این قهوه به دلیل علاقه و مصرف زیاد در کشور ترکیه به قهوه ترک معروف است.<ref name=":0">{{یادکرد وب|نشانی=https://anfpersian.com/جامعه%20و%20اکولوژی/قهوه-ترک-52190|عنوان= قهوه ترک}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا