پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
قهوه فوری
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{پانویس بیشتر|تاریخ=اوت ۲۰۲۳}} '''قهوهٔ فوری'''<ref>{{یادکرد فرهنگستان | مصوب=قهوهٔ فوری | بیگانه=instant coffee | بیگانه در فارسی= | حوزه=علوم و فنّاوری غذا | دفتر=نخست | بخش=فارسی | سرواژه=قهوهٔ فوری}}</ref> یا '''قهوه آماده''' یا '''پودر قهوه'''، یک نوع [[نوشیدنی]] از دانههای [[قهوه]] فرآوری شدهاست. قهوه فوری را به صورت تجاری با یکی از روشهای [[خشککردن انجمادی]] یا [[خشک کردن پاششی]] تولید میکنند که میتوان با بازگرداندن رطوبت، آن را آماده مصرف نمود.<ref>{{cite web |author=Cafe Industry |url=http://www.cafeculture.com/cafeindustry/cultured-products/torq-natural-instant-coffee |title=TORQ Natural Instant Coffee |publisher=Cafe Culture |date=2011-08-15 |accessdate=2012-10-22 |archive-date=۱۴ ژوئن ۲۰۱۳ |archive-url=https://web.archive.org/web/20130614094639/http://www.cafeculture.com/cafeindustry/cultured-products/torq-natural-instant-coffee |url-status=dead }}</ref> قهوه فوری به صورت مایع غلیظ نیز تولید میشود که به آن '''قهوه محلول''' میگویند. از مزایای قهوههای فوری میتوان به سرعت آمادهسازی بالا، وزن و حجم کم در مقایسه با [[دانه قهوه]] و عمر مفید طولانی اشاره کرد. هر چند اگر قهوه فوری در محل خشک نگهداری نشود، قابلیت فاسد شدن را دارد.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا