پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
ماءالشعیر
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Tourtel Nearbeer.JPG|بندانگشتی|چپ|یک بطری آبجو بدون الکل و یا به عربی ماءالشعیر]] '''[[آبجو]] بدون الکل'''<ref>{{یادکرد فرهنگستان | مصوب=ماءالشعیر | بیگانه=non alcoholic beer | بیگانه در فارسی= | حوزه=علوم و فناوری غذا | دفتر=ششم | بخش=فارسی | سرواژه=ماءالشعیر}}</ref> (به عربی: ماءالشعیر)(به انگلیسی: Non-alcoholic beer) نوعی [[نوشابه|نوشیدنی گازدار غیرالکلی]] است که از عصارهٔ [[مالت (خوراکی)|مالت]] [[جو (گیاه)|جو]] بهدست میآید.<ref>[http://www.rismoon.com/moeensearchresult-fa.html?letter=&word=ماءالشعیر فرهنگ معین]</ref><ref name="asriran.com">[http://www.asriran.com/fa/news/79689/مصرف-ماءالشعير-باعث-رفع-خستگي-اعصاب-ميشود مرتضی صفوی، خبرگزاری فارس، سایت عصر ایران]</ref> در [[لغتنامه دهخدا]] ماءالشعیر یا [[آبجو]] اینگونه تعریف شدهاست: آب مقشر مطبوخ جو، [[دارو|داروئی]] که از مطبوخ جو حاصل کنند و به [[بیمار]] دهند، آبی که در آن جو ریزند و جوشانند.<ref name="لغتنامه دهخدا">[http://www.loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-528f8e4fa4e94a928d23c149a02ac86e-fa.html لغتنامه دهخدا]</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا