پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
مکمل قهوه
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{ویکیسازی}} [[پرونده:Brewedjf.JPG|بندانگشتی|یک فنجان قهوه با یک کیسه شکر و یک کیسه پلاستیکی '''مکمل قهوه''' یا '''قهوه سفیدکن''' Coffee-Mate]] '''مکمل قهوه''' یا '''قهوه سفیدکن''' {{انگلیسی|Non-dairy creamer}} [[ماده (فیزیک)|ماده]]<nowiki/>ای پودر مانند یا [[مایع]] است؛ که برای افزودن به [[قهوه]] یا [[چای]] یا نوشیدنیهایی از این دست و به جای [[شیر (خوراکی)|شیر]] استفاده میشود. معمولاً دارای [[لاکتوز|قند شیر]] ([[لاکتوز]]) نیست و بنابراین در گونهٔ [[فراورده لبنی|فراوردههای شیری]] بهشمار نمیآید. از این روی در بسیاری از کشورها از آن با نام سفیدکنندهٔ غیرشیری نام میبرند. البته بسیاری از آنها حاوی [[کازئین]]، [[پروتئین]] مشتق شده از [[شیر (خوراکی)|شیر]] هستند. ''مکمل [[قهوه]]'' پودری و خشک نیازی به یخچال ندارد و میتوان آن را در مکانهایی غیر از یخچال نیز نگهداری کرد. اما ''مکملهای قهوه'' مایع باید محکم بسته شده و پس از بازشدن در یخچال قرار گیرند. برخی از ''مکملهای قهوه'' حاوی مواد شیرین کننده و طعم دهنده مانند [[وانیل]]، [[فندق]] یا [[خامه]] [[ایرلند]]ی هستند. همانند سایر محصولات غذایی فرآوری شده، نسخههای کم کالری و [[کرم چربی|کمچربی]] برای ''مکملهای [[قهوه]]'' نیز موجود است.<ref name="canoe">{{cite web|title=7 things you need to know about non-dairy coffee creamer|url=http://chealth.canoe.com/channel_section_details.asp?text_id=5709&channel_id=44&relation_id=48473|archive-url=https://web.archive.org/web/20150801104051/http://chealth.canoe.com/channel_section_details.asp?text_id=5709&channel_id=44&relation_id=48473|url-status=dead|archive-date=August 1, 2015|website=Canoe.com C·Health|access-date=5 May 2016}}</ref><ref name="Not41">{{cite web|url=http://www.soyinfocenter.com/books/170|title=SoyInfo Center}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا