پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
نان رول
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox prepared food | name = Cob | image = [[پرونده:13-08-31-Kochtreffen-Wien-RalfR-N3S 7849-024.jpg|250px]] | caption = یکی از اشکال مرسوم که خمیر این نان بهصورت [[مثلث]] دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده میشود. | alternate_name = به آلمانی Brötchen بروتشن | country = | region = | creator = | course = [[مخلفات]] | type = [[نان]] | served = | main_ingredient = | variations = | calories = | other = }} '''گرده نان'''<ref>{{یادکرد کتاب|عنوان=فرهنگ پیشرو آریانپور، roll}}</ref> یا '''نان رول''' یا '''بروتشن'''<ref>از آلمانی brot: نان و پسوند chen:چه</ref> یا گاهی '''نانچه'''<ref>{{یادکرد وب|عنوان=مفهوم نان و نانوایی در آلمان {{!}} DW {{!}} 25.10.2007|نشانی=https://www.dw.com/fa-ir/%D9%85%D9%81%D9%87%D9%88%D9%85-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/a-2829983|وبگاه=DW.COM|بازبینی=2021-09-01|کد زبان=fa-IR|نام=Deutsche|نام خانوادگی=Welle (www.dw.com)}}</ref> نوعی نان است که [[خمیر]] بعد از بار نخست ور آمدن تقسیم شده و به صورت گرد در میآید سپس خمیر یک بار پهن شده و بعد از آنکه به صورت رول شکل داده شد، بعد از بار دوم ور آمدن پخته میشود. این نان دارای اشکال گوناگونی است. در یکی از اشکال مرسوم، خمیر این نان به صورت [[مثلث]] دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده میشود. با ورود صنعت نان به ایران و تولید صنعتی نان، سهم این نان در سبد مصرف خانواد ایرانی بیشتر شد. نانی بسیار محبوب و نرم و لطیف است. در نوعی از آن به نسبت، [[کره (لبنیات)|کره]] بیشتری بکار میرود و ''رول کرهای'' نامیده میشود. بیشتر به عنوان غذای [[اصلی]] استفاده میشود.<ref>{{پک|社団法人 全国調理師養成施設協会|2012|ک=総合 調理用語辞典|زبان=ja|ص=1288}}</ref>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا