پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
نودل جگر
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{سخ}}[[پرونده:Leberknödelsuppe (7061515577).jpg|بندانگشتی|کنودل جگر (سوپ کوفته جگر)]] کنودلِ (کوفته) جگر غذای سنتّی کشور [[آلمان]]، [[اتریش]] و چک است. معمولاً ماده کنودل از جگر گاو درست شدهاست، اما در ناحیه پالاتن کشور آلمان به جایِ جگر گاو از [[گوشت خوک]] استفاده میشود. گوشت چرخ میشود و با نان، [[تخممرغ|تخم مرغ]]، [[جعفری (گیاه)|جعفری]] و [[ادویه]]های متنوّع و معمولاً جوزهندی یا [[مرزنگوش]] مخلوط میشود. در کشور اتریش، معمولاً [[طحال]] و [[جگر چرب|جگر]] با نسبتِ ۱ به ۳ مخلوط میشود. با استفاده از دو قاشق غذاخوری، خمیر را به شکل کوفته یا [[دامپلینگ ]]درآورده و با گوشت گاو یا گوشت گاو مخلوط با پیه خوک سرخ کنید. دامپلینگ (کوفته) هایِ جوشانده را بابت قوام کمترشان باید فوری پس از آماده شدن میل کرد، البته نوع سرخ شده آن به خاطر لایه سفتی که ناشی از سرخ کردن است، چندان در معرضِ وارفتن نیست. در منطقه پالاتنِ آلمان، کنودلِ جگر معمولاً با کلم ترش و [[پوره سیب]] زمینی سرو میشود. در ایالت بایرن و کشور اتریش، غالباً این مواد افزودنی در سوپ به عنوان سوپِ کنودلِ جگر (سوپ دامپلینگ جگر)<ref name="دامپلینگ جگر">{{یادکرد وب|نویسنده = |نشانی = Steffen's Dinners - Recipes and Photos |عنوان = | ناشر = Steffen's Dinners - Recipes and Photos||نشانی بایگانی= http://web.archive.org/web/20120319190532/http://Steffen%27s Dinners - Recipes and Photos||کد زبان=en}}</ref><ref name="Steffen's Dinners - Recipes and Photos">{{یادکرد وب|نشانی=http://Steffen%27s Dinners - Recipes and Photos.html |عنوان=Leberknödel(real name ) Biography |ناشر=Inout Star |بازبینی=11 July 2010|پیوند بایگانی=http://web.archive.org/web/20110810151824||کد زبان= en}}</ref> سرو میشود.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا