پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پودینگ
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox prepared food |name = پودینگ |image = [[پرونده:Chocolate pudding.jpg|250px]] |caption = پودینگ شکلاتی |alternate_name = |country = |region = |creator = |course = |type = پودینگ |served = |main_ingredient = |variations = |calories = |other = }} '''پودینگ''' {{انگلیسی|pudding}} یکی از انواع [[دسر]]ها است. پودینگهایی که در قدیم تهیه میشد، [[خوراک]]ی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک مادهٔ غذایی این مواد را به هم اتصال میداد؛ این مادهٔ اتصالدهنده ممکن بود از مشتقات [[ژلاتین]] باشد یا نباشد؛ حتی گاهی از خون برای به هم چسباندن اجزای پودینگ استفاده میکردند. معروفترین این نوع پودینگ، «پودینگ سیاه» است. این نوع پودینگهای قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه میشوند. امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگهای امروزی را از شیر و [[شکر]] و دیگر مواد دلخواه تهیه میکنند و اغلب از مادهای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون [[ژلاتین]]، [[نشاسته]] [[ذرت]] یا [[تخممرغ]] برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده میکنند. از نظر ظاهری، [[بلان مانژ]] و [[کاستارد]] هم بسیار شبیه به پودینگ هستند. در طبقهبندی کلیتر، به هر نوع دسری پودینگ گفته میشود.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا