پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پوره سیب
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Appelmoes.jpg|250px|بندانگشتی|چپ|پوره سیب در یک استکان شیشهای]] '''[https://dastavval.com/%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A8/ پوره سیب] از پوست کندن و گرفتن [[آب سیب]] و پختن ان در دمای 80 درجه ساخته میشود ، شیرینی پوره سیب بدلیل وجود قند در آن میباشد و این معیار با بریکس مشخص میشود ، سیب در تناژ بالا توسط کارخانه های تولید رب و کنسانتره تولید مشود''' عمده تولید پوره سیب در استان آذربایجان شرقی و غربی میباشد ، قیمت پوره سیب در حال حاضر حدودا 4 برابر قیمت سیب میباشد و برای خرید میتوانید به تولید کنندگان و فروشندگان دست اول مراجعه کنید عمده مصرف پوره سیب برای ساخت لواشک ، مربا ، مالات ، [[نوشیدنی]] میباشد و مصرف خالی ان ممکن است م[[شکلات]] گوارشی بوجود بیاورد
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا