پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پوره سیبزمینی
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox food | name = پوره سیب زمینی | image = MashedPotatoes.jpg | image_size = 300px | caption = یک بشقاب پوره سیب زمینی آماده سرو | alternate_name = | country = [[بریتانیا]]<ref name="Smith, A. 2011">Smith, A. (2011) Potato: A Global History. London: Reaktion Books.</ref> | region = [[انگلستان]] | creator = | course = [[مخلفات]]، [[چاشنی]] | type = | served = داغ | main_ingredient = [[سیب زمینی]]، [[کره]]، [[شیر]] یا [[خامه]]، [[نمک]]، [[فلفل سیاه]] | variations = [[Duchess potatoes]] | calories = <!-- too variable! --> | other = }} '''پوره سیبزمینی''' غذایی است که از [[پوره]] کردن [[سیبزمینی]] پخته شده درست میشود. دستور پخت این غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب ''هنر آشپزی''<ref>''The Art of Cookery''</ref> از هانا گلس دیده شد.<ref>Smith, A. (2011) Potato: A Global History. London: Reaktion Books.</ref> پودر پوره سیبزمینی و [[فریز]] شدهٔ آن نیز در بازار موجود است.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا