پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
کرپ
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{جعبه اطلاعات غذای آماده | نام = کرپ | تصویر = [[پرونده:Crepes dsc07085.jpg|250px]] | اندازه = | زیرنویس = | نام جایگزین = کریپ | کشور = [[فرانسه]] | منطقه = [[بروتاین]] | سازنده = | بخش= | دمای سرو = مواد اصلی = [[آرد گندم]] یا [[آرد گندم سیاه]]، [[شیر (لبنیات)|شیر]]، [[تخممرغ]] | انواع = | کالری = |اطلاعات دیگر = }} '''کرِپ''' یا '''کرِیپ''' ({{IPAc-en|audio=En-us-crepe.ogg|k|r|eɪ|p}}<ref>Longman Pronunciation Dictionary. 3rd Ed. 2008.{{سخ}}[http://www.merriam-webster.com/dictionary/crêpe Merriam-Webster Dictionary]</ref> یا {{IPAc-en|k|r|ɛ|p}} {{IPA-fr|kʁɛp|lang|Fr-Paris--crêpe.ogg}}) یک نوع بسیار نازک [[پنکیک]] است که معمولاً از [[آرد گندم]] یا [[آرد گندم سیاه]] ([[گالته]]) تهیه میگردد و کلمهٔ کرپ به [[زبان فرانسوی|فرانسوی]] از ریشهٔ [[زبان لاتین|لاتین]] ''crispa'' به معنی «پیچاندن» گرفته شدهاست. با آنکه کرپ از ناحیهٔ [[بروتاین]] آمده اما در تمام [[فرانسه]]، [[بلژیک]] و [[استان کبک|کبک]]، [[کانادا]] مصرف میشود. کرپ معمولاً با مختلفات متفاوتی، از [[شکر]] گرفته تا [[کرپ سوزت|سوزت]] [[آشپزی با آتش|آتشی]]، سرو میشود.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا