پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
کلمترش
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Wesselburenkraut 19.06.2012 18-35-26.jpg|200px|بندانگشتی|چپ|کلمترش آلمانی]] '''کلمترش''' یا '''زائرکرات''' ({{lang-de|Sauerkraut}} {{تلفظ|De-sauerkraut.ogg}}) نوعی [[ترشی]] است که از [[کلمبرگ]] خردشدهٔ در نوعی از [[لاکتوباسیلالس]]، مانند [[لاکتوباسیلوس]] مانده، تهیه میشود. این خوراک مزهای ترش و [[عمر انباری]] طولانی دارد که هر دو به دلیل وجود [[اسید لاکتیک]] در آن است. طرز تهیهٔ آن مانند [[خیارشور]] است و برای نگهداریاش نیازی به یخچال یا [[پاستوریزهکردن]] نیست. در [[آشپزی آلمانی]]، کلمترش پخته معمولاً با [[میوه ارس]]، دانههای [[زیره]]، [[سیب]] و شراب سفید، طعمدار میشود. بهطور سنتی، آن را گرم سرو میکنند، همراه با [[گوشت خوک]] یا [[سوسیس]].
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا