پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
گفیلته فیش
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox prepared food | name = گِفیلته فیش | image = Gefilte fish topped with slices of carrot.jpg | image_size = 250px | caption = | alternate_name = | country = | region = اروپای مرکزی و شرقی | creator = [[آشپزی یهودی]] | course = [[پیشغذا]] | type = | served = | main_ingredient = ماهی خرد شده | variations = | calories = | other = }} '''گِفیلته فیش'''، '''کوفته ماهی''' ({{lang-yi|געפֿילטע פֿיש}}) یک نوع خوراک در [[آشپزی یهودی|آشپزی یهودیان شرق اروپا]] است. گِفیلته فیش نام یک ماهی نیست، این کلمه ریشهٔ آلمانی دارد و به معنای پر شده میباشد. این غذا را میتوان با انواع ماهیها، درست کرد اما معمولاً، آن را با ماهی [[کپور]] درست میکنند. در اصل، این غذا ماهی شکم پر بود، اما امروزه به گونهای تهیه میشود که بیشتر به کیک ماهی شباهت دارد. در ابتدا، ماهی را چرخ یا خرد میکنند، سپس آن را با تخم مرغ، نمک، پیاز، فلفل یا سبزیجات مخلوط میکنند و به صورت سنتی همراه با تربچه که یک چاشنی معروف برای ساکنان [[اروپای شرقی]] است، مصرف میکنند.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا