پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
گوشت خوک
(بخش)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Filet de Porc à la Bordelaise.JPG|بندانگشتی|250px]] [[پرونده:Roast Pig 1.JPG|بندانگشتی]] '''گوشت خوک'''، گوشت [[خوک]] اهلی است که در پختوپز مورد استفاده قرار میگیرد. گوشت خوک ۳۸ درصد کلّ [[پروتئین]] مصرفی روزانه در جهان را تشکیل میدهد.<ref>[http://www.sciencenews.org/articles/20030531/food.asp Food for Thought: Global Food Trends]</ref> در سال ۲۰۰۶ حدود ۱۰۰ میلیون تن گوشت خوک مصرف شده که بیشترین میزان مصرف آن در کشور [[چین]] بودهاست.<ref>[http://www.fas.usda.gov/dlp/circular/2006/2006%20Annual/Livestock&Poultry.pdf "Livestock and Poultry: World Markets and Trade.] {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20070928055301/http://www.fas.usda.gov/dlp/circular/2006/2006%20Annual/Livestock&Poultry.pdf |date=۲۸ سپتامبر ۲۰۰۷}} دپارتمان [[کشاورزی]] آمریکا</ref> آغاز مصرف گوشت خوک به ۹۰۰۰ سال پیش بازمیگردد.<ref>[http://www.fsis.usda.gov/FactSheets/Pork_From_Farm_to_Table/index.asp Safety of Fresh Pork...from Farm to Table] {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20081005115012/http://www.fsis.usda.gov/factsheets/Pork_From_Farm_to_Table/index.asp |date=۵ اکتبر ۲۰۰۸}} United States Department of AgricultureFood Safety and Inspection Service</ref> گوشت خوک در یهودیت و اسلام حرام است. فروش گوشت خوک در بیشتر کشورهای اسلامی ممنوع یا شدیداً محدود است.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا