پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
آفوگاتو (Affogato)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
آفوگاتو (Affogato) یک دسر ایتالیایی ساده و محبوب است که ترکیبی از [[قهوه]] و بستنی را به شکلی خلاقانه و خوشمزه ارائه میدهد. نام آفوگاتو به معنای “غرقشده” در زبان ایتالیایی است، و این نام به خاطر نحوه سرو این دسر انتخاب شده است؛ زیرا بستنی وانیلی در یک شات قهوه [[اسپرسو]] داغ غرق میشود. {{Infobox prepared food|name=آفوگاتو|image=[[پرونده:Affogato.JPG|250px]]|caption=|alternate_name=|country=|region=|creator=|course=|type=[[نوشیدنی]]|served=|main_ingredient=[[Gelato]] or [[بستنی]] ([[وانیل]]), [[اسپرسو]]|variations=|calories=|other=}} == طرز تهیه و سرو == برای تهیه آفوگاتو، معمولاً از یک اسکوپ بستنی وانیلی استفاده میشود که آن را در یک لیوان یا کاسه قرار میدهند. سپس یک شات قهوه اسپرسو تازه و داغ روی بستنی ریخته میشود. ترکیب گرم قهوه و سردی بستنی باعث ایجاد طعمی متضاد و جذاب میشود که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. == تنوع در آفوگاتو == با وجود اینکه نسخه کلاسیک آفوگاتو شامل اسپرسو و بستنی وانیلی است، اما در بسیاری از کافهها و رستورانها ممکن است با انواع مختلف بستنی یا حتی مواد دیگری مانند شکلات، کاکائو یا لیکور نیز سرو شود. برخی از افراد برای افزودن طعم بیشتر به آفوگاتو، روی آن پودر کاکائو، بیسکویت خرد شده یا مغزهای مختلف مثل بادام یا پسته میپاشند. == تاریخچه و محبوبیت == آفوگاتو از ایتالیا سرچشمه گرفته و با گذشت زمان به دلیل طعم منحصربهفرد و سادگیاش در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرده است. این دسر هم به عنوان یک خوراکی سبک پس از غذا و هم به عنوان میانوعده در طول روز سرو میشود و یکی از انتخابهای محبوب برای دوستداران قهوه و بستنی است. == جمعبندی == آفوگاتو یک دسر خوشمزه و ساده است که از ترکیب بستنی و اسپرسو به وجود میآید و به دلیل تقابل طعمها و دمای سرد و گرم، طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال یک دسر سبک و خوشمزه هستید که به سادگی تهیه شود، آفوگاتو گزینهای عالی است. == منابع == [https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Affogato&oldid=471665691 ویکی پدیا انگلسی]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
الگوهای بهکاررفته در این صفحه:
الگو:Colon
(
ویرایش
)
الگو:Commons-inline
(
ویرایش
)
الگو:Infobox
(
ویرایش
)
الگو:Infobox prepared food
(
ویرایش
)
الگو:Sister-inline
(
ویرایش
)
الگو:Template other
(
ویرایش
)
الگو:Wikibooks-inline
(
ویرایش
)
الگو:انبار-درخط
(
ویرایش
)
الگو:جعبه اطلاعات غذا
(
ویرایش
)
الگو:دونقطه
(
ویرایش
)
الگو:فهرست ساده/styles.css
(
ویرایش
)
الگو:فهرست ناگلولهای
(
ویرایش
)
پودمان:Arguments
(
ویرایش
)
پودمان:Commons link
(
ویرایش
)
پودمان:If preview
(
ویرایش
)
پودمان:If preview/configuration
(
ویرایش
)
پودمان:If preview/styles.css
(
ویرایش
)
پودمان:Infobox
(
نمایش مبدأ
) (حفاظتشده)
پودمان:Infobox/styles.css
(
ویرایش
)
پودمان:InfoboxImage
(
نمایش مبدأ
) (حفاظتشده)
پودمان:List
(
ویرایش
)
پودمان:Numeral converter
(
ویرایش
)
پودمان:TableTools
(
ویرایش
)
پودمان:Yesno
(
ویرایش
)
تغییر عرض محدود محتوا