پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
الگو:آشپزی قبرسی
الگو
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Navbox |name = آشپزی قبرسی |title = [[آشپزی قبرسی]] |state = {{{state|autocollapse}}} |listclass = hlist |group2 = نانها |list2 = * [[Flaouna|Flaouna/Pilavuna]] * [[Hellimli]] * [[کعک]] * Kafkalies * [[نان پیتا]] * [[Tahini roll|Tahinopitta/Tahınlı]] * [[Tsoureki|Tsoureki/Çörek]] |group3 = پنیرها |list3 = * [[Anari (cheese)|Anari/Nor]] * [[پنیر فتا]] * [[Halloumi|Halloumi/Hellim]] * [[Kefalotyri]] |group4 = گوشت خشکشده |list4 = * [[Apohtin]] * Kokkalou * [[Lountza]] * [[Loukaniko]] * [[Pastirma|Pastourmas/Pastırma]] * [[Tsamarella|Tsamarella/Samarella]] |group5 = غذاها |list5 = {{navbox|subgroup |group1 = Appetizers |list1 = {{navbox|subgroup |group1 = Dips |list1 = * [[حمص (خوراک)]] * [[Taramasalata]] * [[ماست و خیار]] ([[ماست و خیار]]/[[ماست و خیار]]) * [[ارده]] * [[Skordalia]] * [[ماست چکیده]] |group2 = سالادها |list2 = * [[فتوش]] * [[Melitzanosalata|Melitzanosalata/Patlıcan salatası]] |group3 = غذاهای دیگر |list3 = * [[فلافل]] * [[فطایر]] * [[کبه (غذا)]] * [[Tyropita|Tyropita/Börek]] (Anaropita/Halloumopita / Nor böreği/Hellim böreği) }} |group2 = سوپها |list2 = * [[Avgolemono]] * [[Lâpa]] * [[ترخینه]] |group4 = غذاهای اصلی |list4 = * [[آفلیا]] * [[Ambelopoulia|Ambelopoulia/Pulya]] * [[بامیه]] * [[Blessed thistle with lamb]] * [[Colocasia with lamb]] * [[کوسکوس]] * [[Dry meatballs]] * [[Fried eggplant]] * [[Fasolada]]/[[Kuru fasulye]] * [[دلمه]] * [[جایرو]] * [[کوفته]] * [[آشپزی یونانی]] * [[دلمه]] * [[Pastitsio|Macaronia tou Fournou/Fırın makarnası]] * [[موساکا]] * Moukentra/Mucendra ([[mujaddara]]) * [[مولوخیا]] * [[پلو]] * [[بلغور]] * [[Sheftalia|Sheftalia/Şeftali kebabı]] * [[Souvla]] * [[سوولاکی]] * [[Kousa Mahshi|Stuffed Marrow]] * [[طاجین]] }} |group6 = دسرها |list6 = * [[باقلوا]] * [[Fig roll]] * [[Spoon sweets|Glika tou koutaliou/Macun]] * [[حلوا]] * [[بسبوسه]] * Kattimeri * [[لوکومانداس]] * [[راحتالحلقوم]] * [[محلبی]] * [[Tulumba|Pompa/Tulumba]] * [[Shamishi]] * [[Soutzoukos|Soutzoukos/Sucuk]] |group7 = نوشیدنیها |list7 = * [[آیران]] * [[Commandaria]] * [[Brandy Sour (Cyprus)|Brandy Sour]] * [[قهوه ترک|قهوأ قبرسی]] * [[برندی قبرسی]] * [[شراب قبرسی]] * [[فراپه]] * [[لیموناد نعنا]] * [[گلاب]] * [[Zivania]] |list8 = *[[مزه (خوراک)]] *[[یخنی]] }}<noinclude> {{collapsible option}} [[رده:الگو:فرهنگ و هنر اروپا]] [[رده:الگو:قبرس]] [[رده:الگو:آشپزی بر پایه کشور]] [[رده:آشپزی قبرسی]] </noinclude>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا